بررسی اقتصاد انرژی های تجدیدپذیر و جایگاه باتری لیتیم یون به عنوان ذخیره ساز انرژی در ایران و جهان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دهمین کنگره پیشگامان پیشرفت
  • کد COI اختصاصی: KPIP10_240
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 710
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهشید ارشادی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پژوهشکده انرژی های تجدید پذیر

مهران جوانبخت

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گروه مستقل شیمی

سیدحمیدرضا بهشتی

خدیجه هوشیاری

چکیده

اتمام منابع فسیلی از یک سو و آلایندگی آنها از سوی دیگر گویای ضرورت جایگزینی این ذخایر با منابع انرژی تجدیدپذیر می باشد. همین ضرورت کشورهای مختلف جهان را در مسیر توسعه ی فناوری استفاده از انرژی های تجدیدپذیر قرار داده است. ایران با توجه به بهره مندی گسترده از منابع تجدیدپذیر می تواند جایگاه ویژه ای در این حوزه داشته باشد. از آنجا که کامل شدن چرخه ی این فناوری وابسته به ذخیره ساز انرژی الکتریکی است، لذا توسعه ی فناوری باتری ها به ویژه باتری های نوین لیتیمی در این حوزه ضروری خواهد بود. در بررسی حاضر، با استناد به گزارش هایی از وضعیت انرژی های تجدیدپذیر در سطح کشور، منطقه و جهان و نیز با نگاهی به رشد توسعه ی فناوری در حوزه ی باتری های لیتیمی، اقتصاد انرژی های تجدیدپذیر و جایگاه باتری لیتیم یون به عنوان ذخیره ساز انرژی در این چرخه بررسی شده است.

کلیدواژه ها

انرژی‎ های‎ ‎تجدید‎ ‎پذیر، ذخیره سازی انرژی الکتریکی، آلودگی محیط زیست، توسعه پایدار اقتصادی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.