ارزیابی روش بارافزون با توزیع بار آیین نامه ای در تحلیل ساختمان های بلندمرتبه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت)
  • کد COI اختصاصی: SECM01_241
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 537
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا خاتمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس

حمزه شکیب

استاد گروه سازه و زلزله، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

امروزه تحلیل بار افزون به عنوان یک روش کاربردی در ارزیابی عملکردی سازه ها در تمامی آیین نامه های تحلیل غیرخطی مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش فرض اساسی آن است که مود اول بر رفتار سازه حاکم باشد، درصورتیکه در ساختمان های بلند مرتبه مودهای بالاتر نیز در پاسخهای سازه بسیار تاثیرگذار می باشند. در این مقاله به کاربرد الگوی توزیع بارهای نشریه 360 برای ساختمان های بلند، و مقایسه با نتایج تحلیلتاریخچه زمانی غیرخطی در تخمین پارامترهای نیاز مهندسی پرداخته شده است. به همین منظور از یک ساختمان 27 طبقه با سیستم قاب لوله ایمحیطی در ارزیابی لرزه ای استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که توزیع بار مورد استفاده در آیین نامه نمی تواند به خوبی پاسخ های سازه تحتزلزله را منعکس کند.

کلیدواژه ها

تحلیل بار افزون، تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی، ساختمان های بلند، نشریه 360

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.