اهمیت نظام سازی بر اساس الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت با تاکید بر نظارت و کنترل (در حوزه آموزش عالی ایران)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و سومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF06_286
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 465
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صفورا یوسفیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی، دانشگاه ایلام نویسنده مسیول

محمد تابان

استادیار گروه مدیریت منابع انسانی، دانشگاه ایلام

اردشیر شیری

استادیار گروه مدیریت منابع انسانی، دانشگاه ایلام

مهدی اکبرنژاد

دانشیار دانشکده الهیات، دانشگاه ایلام

چکیده

نظام سازی به مفهوم( طراحی و ایجاد مجموعه ای از زیرساخت ها، سازوکارها، روندها، ساختارها، نهادها که حرکت بر مبنای اصول برای تحقق آرمان ها را سازمان دهی و درنهایت تضمین می کند) ؛ از دید صاحبنظران مطرح شده است. که می تواند در زمینه ی تشکیل تمدن اسلامی نقس بسزایی را ایفا نماید. هم چنین در این زمینه خلا هایی وجود دارد که از جمله ی آن می توان به عدم مبادرت به نظام سازی در فقه کلان در رابطه با سازمان ها ی کشور اشاره نمود. نظامسازی یک فرایند تدریجی ، زمان بر و پیچیده است و تلاشی در جهت رسیدن به نظم جدید است. فرایند نظامسازی و جامعهپردازی فرایندی زمان بر است و نمی توان انتظار داشت تنها طی یک مقاله به جمع بندی و نتیجه گیری کامل و جامع در خصوص آن رسید؛ این مقاله درصدد آن است تا با روش توصیفیB تحلیلی، به تشریح اهمیت نظام سازی بر اساس الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت با تاکید بر نظارت و کنترل( در حوزه آموزش عالی ایران) بپردازد. اما لازم است تا برای مفهوم پردازی و نظریه پردازی های عمیق در این حوزه ابتدا آن را به جامعه علمی و پژوهشی معرفی نمود و اهمیت امر را که شاهد آن تاکید چندین باره ی مقام معظم رهبری در این خصوص است دانست و سپس از طریق پژوهش های جدی و جامع به نظریه پردازی و پرداختن به جزییات در این خصوص مبادرت ورزید.

کلیدواژه ها

نظام سازی؛ علوم انسانی؛ کنترل و نظارت؛ بیانات رهبری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.