مروری بر روشهای تامین مالی بنگاههای کوچک و متوسط

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و سومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF06_177
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1258
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا خلاف بروایه

دانشجوی ارشد مدیریت کارآفرینی دانشگاه گنبد کاووس

رضا مظهری

استادیار گروه اقتصاد دانشگاه گنبد کاووس

علی کارشناسان

استادیار گروه اقتصاد دانشگاه گنبد کاووس

محسن محمدی خیاره

استادیار گروه اقتصاد دانشگاه گنبد کاووس

چکیده

امروزه بنگاههای کوچک و متوسط نقش انکارناپذیری در رشد اقتصادی و شکوفایی کشورها دارند. از این رو مورد توجه دولتمردان و سیاستگذاران اقتصادی قرار گرفتهاند. با توجه به تاکید سیاستهای اقتصاد مقاومتی بر مردمیسازی اقتصاد و افزایش ضریب مشارکت مردم در فعالیتهای اقتصادی و هدفگذاری 52درصدی سهم بخش تعاون از اقتصاد در برنامه پنجم توسعه، ضرورت و اهمیت برنامهریزی راهبردی برای توسعه پایدار این بخش از اقتصاد ملی پررنگتر میگردد. از سوی دیگر در مسیر توسعه بخش بنگاههای کوچک و متوسط، یکی از الزامات اساسی، مساله تامین سرمایه موردنیازآنها است. از این رو با بررسی روشهای مختلف تامین مالی بنگاههای کوچک و متوسط میتوان به کارآفرینان کمک کرد تا بقاء شرکتهای خود را تضمین کنند. بررسیها نشان میدهد که بنگاههای کوچک و متوسط در مراحل مختلف عمر خود از روشهای مختلفی برای تامین سرمایه موردنیاز استفاده میکنند. منابعی مانند منابع داخلی، قرض و بدهی و... در مراحل مختلف دوره عمر بنگاههای کوچک و متوسط مورد استفاده قرار میگیرند. در این مقاله با مرور ادبیات نظری مربوط به پژوهش و به روش کتابخانهای سعی شده است ضمن معرفی اجمالی بنگاههای کوچک و متوسط روشهای مختلفی که صاحبان این بنگاهها میتوانند از آن برای تامین مالی بنگاههای خود استفاده کنند مورد مطالعه قرار گرفتهاست.

کلیدواژه ها

بنگاههای کوچک و متوسط، کارآفرین، تامین مالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.