بررسی وضعیت فرآیندهای دانشی بر مبنای مدل بهره وری آسیایی در شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و سومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF06_155
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 272
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد ممبینی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، یاسوج، ایران.

مریم درویشی

استادیار گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، امیدیه، ایران.

چکیده

تحقیق حاضر با هدف تعیین بررسی وضعیت فرآیندهای دانشی بر مبنای مدل بهره وری آسیایی در شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری انجام شده است. این تحقیق بر اساس هدف کاربردی و برحسب نحوه گردآوری داده ها از نوع تحقیقات توصیفی-تحلیلی، از شاخه میدانی (پیمایشی) به شمار می آید؛ و جامعه آماری پژوهش را 360 نفر (کل کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری شامل مدیر، سرپرست میانی، رییس اجرایی، کارشناس که بیش از شش سال سابقه خدمت دارند) تشکیل می دهد که با استفاده از جدول کرجسی و مورگان و روش نمونه گیری تصادفی طبقه ایی، 186 نفر از آن ها به عنوان نمونه انتخاب شد؛ این تحقیق در سال 1395- 1394 در چارچوب یک طرح پژوهشی انجام شده است. جهت سنجش پایایی ابزار اندازه گیری از آلفای کرونباخ استفاده شده است؛ اعتبار پرسشنامه (97/0 (تایید گردید. تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزارهای آماری 20 spssو اکسل صورت گرفته است. یافته های تحقیق نشان می دهد که شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری از لحاظ بلوغ سازمانی در مرحله آغازین قرار دارد؛ و مولفه های فرایند سازمانی و افراد در وضعیت متوسطی قرار دارند؛ اما رهبری مدیریت دانش، فناوری، فرایند های دانشی، یادگیری و نوآوری، و نتایج مدیریت دانش در وضعیت نامطلوب می باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش؛ مدل بهره وری آسیایی مدیریت دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.