بررسی رابطه بین رفتار شهروندی سازمانی ومشتری گرایی پرستاران بیمارستانهای شهرستان گنبد کاووس

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و سومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF06_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 384
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هرمز مهرانی

گروه مدیریت،واحد علی آباد کتول،دانشگاه آزاد اسلامی،علی آبادکتول،ایران

مجید صفدری

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی بازاریابی

منصوره صادقی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد علی آباد کتول،دانشگاه آزاد اسلامی،علی آبادکتول،ایران

چکیده

امروزه سازمانها در محیطی پویا، پر ابهام و متغیر فعالیت می کنند.یکی از بارزترین ویژگی های عصر حاضر،تغییرات و تحولات شگرف و مداومی است که در شرایط اجتماعی و فرهنگی،سیاسی،اقتصادی،فناورانه و فراملی آن ها روی می دهد.در این شرایط دشوار سازمان هایی موفق می باشند که رضایت مشتریان خود را کسب کنند و ارزش اضافی به آن ها ارایه دهند.از طرفی دیگر با توجه به کوچک سازی اندازه سازمان فشارهای اقتصادی در دهه های گذشته به طور فزاینده ای به عنصری با اهمیت در کسب و کار تبدیل شده است. از اینرو درک چگونگی کار کردن با مسیله رفتار شهروندی در سازمان هابه عنوان یک مبحث بسیار مهم به شمار می رود.بنابراین هدف از مطالعه حاضر بررسی رابطه بین رفتار شهروندی سازمانی و مشتری گرایی پرستاران در بیمارستان های شهرستان گنبد کاووس ا ست .روش تحقیق در این پژوهش توصیفی- پیمایشی از نوع همبستگی است و جامعهی آماری آن، کلیه پرستاران بیمارستانهای شهرستان گنبد کاووس به تعداد 360 نفرمی باشد و تعداد نمونه نیز بر اساس روش نمونه گیری تصادفی ساده و با استفاده از جدول کرجسی و مورگان،186نفر بوده است . ابزار گردآوری دادهها در این پژوهش پرسشنامه است که از پرسشنامه پودساکوف(2003 (استفادهشده است که ضریب آلفای کرونباخ همه آنها بالای 7/0 بوده است. جهت تجزیهوتحلیل دادهها از تجزیه و تحلیل رگرسیون چندگانه و با کمک نرم افزارSpss برای آزمون آماری استفاده شده است.نتایج حاکی از آن است که بین نوع دوستی و مشتری گرایی پرستاران ،وجدان کاری و مشتری گرایی پرستاران، گذشت و فداکاری و مشتری گرایی پرستاران، فضیلت شهروندی و مشتری گرایی پرستاران ، احترام و تکریم و مشتری گرایی پرستاران رابطه مثبت و معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

رفتار شهروندی سازمانی ، مشتری گرایی،پرستاران،بیمارستان های گنبد کاووس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.