جایگذاری چندمعیارهی ماشین های مجازی در دیتاسنترها با استفاده از الگوریتم کرم شبتاب
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی کامپیوتر، برق و مخابرات
- کد COI اختصاصی: ITCC03_356
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 821
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه خیام مشهد
عضو هیات علمی دانشگاه خیام مشهد
چکیده
امروزه رایانه های شخصی با تمام گستردگی خود، جوابگوی نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری کاربران نبوده و دنیایفناوری شاهد رشد روز افزون حرکت کاربران به سمت استفاده از رایانش ابری است. با نفوذ بیش از پیش این فناوری،افزایش مصرف انرژی و منابع ناشی از آن، دغدغه فعالان محیط زیست و توسعه دهندگان ابر شده است. مطالعات نشانمی دهد که مصرف برق مراکز داده حدود 1.3 درصد مصرف برق دنیا است. مقداری که پیش بینی می شود تا سال2020 به 8 درصد افزایش یابد. همچنین شرکت آمازون به عنوان یکی از بزرگترین توسعه دهندگان ابر، هزینه های انرژیخود را 42 درصد کل هزینه های عملیاتی خود اعلام نموده است. در چنین شرایطی، بهینه سازی هرچند اندک در مصرفانرژی مراکز داده، می تواند منجر به صرفه جویی های فراوانی در هزینه ها گردد. یکی از راهکارهای کاهش مصرفانرژی در مراکز داده های مجازی سازی شده، ارایه روشی مناسب برای جایگذاری ماشین های مجازی در مرکز دادهاست. در این پژوهش سعی شده با استفاده از الگوریتم کرم های شب تاب مصرف انرژی مرکز داده، تعداد سرورهای فعالو اتلاف منابع سرور اعم از پردازنده و حافظه به عنوان پارامترهای افزاینده هزینه در مرکز داده کاهش داده شود. نتایج حاصل از مقایسه روش پیشنهادی ما با الگوریتم اولین مناسب نزولی (FFD) و بدترین مناسب نزولی (WFD) نشان ازحاصل از مقایسه روش پیشنهادی ما با الگوریتم اولین مناسب نزولیبهبود تا 28 درصد در مصرف انرژی، تا 88 درصد در تعداد سرورهای فعال و تا 95 درصد در اتلاف منابع دارد که حاکیاز بهبود چشمگیر به نسبت الگوریتم های پایه می باشد.بهبود تا 28 درصد در مصرف انرژی، تا 88 درصد در تعداد سرورهای فعال و تا 59 درصد در اتلاف منابع دارد که حاکیاز بهبود چشمگیر به نسبت اعگوریتمهای پایه میباشد.کلیدواژه ها
رایانش ابری، مرکز داده، جایگذاری ماشین مجازی، اعگوریتم کرم شب تابمقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.