امکان اقاله در عقد ضمان
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: EHCONF04_180
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 7812
نویسندگان
کارشناسی ارشدفقه و حقوق، دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
دانشجوی دکتری حقوق بین الملل، دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل قشم
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق خانواده، دانشکده حقوق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
چکیده
عقد ضمان قراردادی است که برای ضمانت دین متعهد از سوی ضامن در مقابل متعهدله و با توافق وی منعقد میگردد. در انعقاد این قرار داد، مضمون عنه یا مدیون اصلی نقشی ندارد و از طرف دیگر در یک نوع از عقد ضمان، یعنی ضمان ناقل ذمه انعقاد عقد موجب برایت مدیون اصلی در مقابل مضمون له می گردد و این دو امر باعث میگردد که در خصوص اقاله عقد ضمان، خصوصا ضمان ناقل ذمه اختلاف نظر پیش اید. در این مقاله به بررسی و تحلیل این مسیله پرداخته می شود که عقد ضمان به هر نوعی که منعقد گردد )تضامنی، ناقل ذمه، وثیقه ای و...( قابل اقاله است و طرفین عقد )ضامن و مضمونله( برای اقاله این عقد نیازی به اذن یا اجازه مدیون اصلی ندارند هر چند که وی اذن در انعقاد قرارداد ضامن نداده باشد.کلیدواژه ها
ضمان عقدی، اقاله، تفاسخ، ضامناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.