ارزیابی تاثیر گروه ستون های سنگی مسلح در پایداری خاکریز مسلح با بستر خاک سست CH
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنگره بین المللی تحولات نوین پایداری در معماری ، شهرسازی ، عمران و مهندسی ساختمان
- کد COI اختصاصی: BSEU01_121
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 506
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ژیوتکنیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی
چکیده
خاکریز مسلح واقع بر بستر خاک های رسی در حالت سست واشباع مستعد نشست زیاد و گسیختگی بوده و برای تقویت نیاز به بهبود پارامترهای مقاومتی خاک (φ،, C و ψ) دارند. در این تحقیق ، برای بهبود پارامتر های مقاومتی خاک ازستون های سنگی مسلح با ژیوسینتتیک استفاده گردید. این تحقیق با استفاده از نرم افزار ABAQUS، به صورت سه بعدی و با درنظر گرفتن مدل رفتاری موهر –کولمب برای خاکریز مسلح، ستون های سنگی و Cam-Clay اصلاح شده برای بستر سست انجام گردید. برای رسیدن به نشستی مجاز و یکنواخت، ستون های سنگی در محدوده 6متری از مرکز بسمت پنجه خاکریز مسلح قرار گرفتند و پارامترهای متغیر بهمراه توصیه های فنی شامل : فاصله ستون های سنگی 2/5D؛ (2 متر)، طول ستون های سنگی 31/25D؛ (25 متر) و پارامتر ثابت شامل درصد تسلیح ستون های سنگی 70 % طول ستون های سنگی، می باشد. با توجه به ارزیابی تاثیر پارامتر ها بر عملکرد خاکریز های مسلح مشاهده گردیدکه، کاهش فاصله ستون های سنگی مسلح شناور تاثیر بمراتببیشتری نسبت به افزایش طول آنها در پایداری خاکریز مسلح دارد. درنهایت، با بهسازی خاک سست بستر با ستون های سنگی مسلح، بامشخصات بهینه ذکر شده تا 70 % از نشست خاکری و 85 % ازجابه جایی افقی خاکریز مسلح کاسته شد.کلیدواژه ها
خاکریز مسلح ، ستون های سنگی مسلح ، ژیوسینتتیک ، تحکیم، المان محدودمقالات مرتبط جدید
- مهر تجدد بر پیشانی شهر تهران خیابان اسماعیل بزاز (مولوی)
- زنان در فضاهای بی دفاع شهری: تحلیل جامعه شناختی نقش فضاهای بی دفاع شهری در امنیت زنان (مورد مطالعه: محله تهرانپارس)
- بررسی علل نارضایتی شهروندان از عملکرد شهرداری ها نمونه موردی شهر جدید صدرا
- مطالعه موردی نقش مشارکت مردمی در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری
- ایدئولوژی آرمان شهر وشهرهای اکولوژیک (مطالعه ی موردی: شهرستان شوش)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.