تثبیت کردن آنزیم ها و بررسی ویژگی های آنزیم های تثبیت شده

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: ششمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
  • کد COI اختصاصی: NACONF06_148
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1885
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدی ملکی زرگوش

دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد سنندج

شعله درویشی

دانشیار علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد سنندج

چکیده

عبارت ایموبیلایز کردن (تثبیت کردن) آنزیم ها به ((محبوس شدن فیزیکی آنزیم ها یا متمرکز کردن آنزیمها در یک ناحیه مشخصی از فضا با حفظ فعالیتهای کاتالیتیکی آنها)) برمیگردد. در این صورت آنزیم ها میتوانند به طور مداوم و مکرر به کار برده شوند. علاوه بر کاربرد در فرایندهای صنعتی ایموبیلایز کردن آنزیمها اساسی برای ساخت تعدادی از محصولات بیوتکنولوژی است.در ابتدا تنها ایموبیلایز کردن آنزیم ها به صورت منفرد به کار برده شد اما در سال 1970 بیشتر سیستم های کمپلکس شامل واکنشهای دو آنزیم با احیاء کوفاکتور و سلولهای زنده گسترش یافت. اجزاء اصلی یک سیستم آنزیمی ایموبیلایزشده: آنزیم، ماتریکس و شیوه های گرداوری آنها است. مفهوم پایدارسازی یک هدف بسیار مهم برای آنزیمهای ایموبیلایز شده است.

کلیدواژه ها

ایموبیلایز کردن، کاتالیتیک، آنزیم، بیوتکنولوژی، کمپلکس، کوفاکتور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.