بررسی مته های هیبریدی و عملکرد آنها در موارد استفاده شده
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی نفت،گاز،پالایش وپتروشیمی بارویکردتوسعه ارتباط دولت،دانشگاه وصنعت
- کد COI اختصاصی: OGPD04_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1340
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت – دانشگاه امیرکبیر
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت – دانشگاه صنعت نفت
استادیار دانشکده مهندسی معدن – دانشگاه امیرکبیر
چکیده
مته های غلتکی – مخروطی در اوایل دهه ی 1900 به عنوان یک ابزار با دوام تر در حفاری سازند های سخت و ساینده جایگزین مته های دم ماهی شدند که درسازند های شیلی و سنگ هایی با رفتار پلاستیکی عملکردی مناسبی نداشتند. بعدها با تکنولوژی مته های PDC این محدودیت ها برطرف گشت ولی گشتاوربالا و هدایت پذیری پایین از محدودیت های این نوع مته ها بود. مفاهیم اولیه مته هیبریدی به دهه ی 1930 بر می گردد؛ اما توسعه یک ابزار مناسب برای حفاری تنها با پیشرفت های اخیر در فن آوری مته های PDC امکان پذیر شده است. این مقاله، نسل جدیدی از مته های هیبریدی که مبتنی بر ترکیب مته های PDC با مته های غلتکی – مخروطی می باشد را توصیف می کند. نتایج آزمایشگاهی و میدانی ارایه شده در متون علمی عملکرد مته های PDC و مته های غلتکی – مخروطی معمولی مقایسه می کند. مته های هیبریدی می تواند شیل و دیگر سازند هایی با رفتار پلاستیکی را دو تا چهار برابر سریع تر از یک مته غلتکی – مخروطی به صورت کارآمد تر حفاری کند. همچنین این نوع مته ها در مقایسه با مته های PDC قابلیت هدایت پذیری بهتر و نوسانات گشتاور کمتر دارد. در این مقاله به مطالعه آخرین تحققات انجام شده در زمینه مته های هیبریدی پرداخته شده و نمونه هایی از مطالعات موردی، بررسی شدهاست.کلیدواژه ها
مته هیبریدی، مته حفاری، مته PDC، مته غلتکی مخروطیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.