بررسی تأثیر مشتری مداری اجتماعی و استراتژیهای کسب و کار براثربخشی عملکرد بانکی ، مطالعه موردی بانک ملت

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF04_693
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 555
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد بارنگ بو

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد واحد بندر انزلی

مرتضی حضرتی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی

چکیده

در دهه اخیر با افزایش رقابت، جذب و حفظ مشتری کـه بـا ارزشترین رکن رقابت شمرده می شود، از اهمیت بالایی برخوردار شده است و بسیاری از سازمانها آن را کلید موفقیت در کسب وکار می دانند. در دنیای امروز، رقابت شکل تازهای به خـود گرفتـه و ارتبـاط مسـتمر و بلندمـدت بـا مشـتری، اساسی ترین کلید برای رسیدن به موفقیت سازمانها شده است. این امر موجب شده تا بسیاری از سازمانها تغییر شکل داده و با بهبود زیرساختهای اطلاعاتی و دانـش خـود، مشـتری گرایـی را بپذیرند و از آن در جهت رضایت هرچه بیشتر مشتریان و رسیدن به حداکثر سود بهره ببرند.هدف این تحقیق؛ بررسی تاثیر مشتری مداری اجتماعی و استراتژیهای کسب و کار بر اثربخشی عملکرد نظام بانکی در بین بانک ملت استان گیلان می باشد. با استفاده از روش نمونه گیری سهمیه ای در دسترس، افرادواجد شرایط برای توزیع پرسشنامه انتخاب شدند.سپس تعداد 108پرسشنامه در بین رییس، معاون و کارکنان صف که حداقل10 سال سابقه کار و حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی باشند و توانایی ارزیابی عملکرد بانک را داشته باشند، توزیع و جمع آوری گردید. برای آزمون فرضیه ها؛ از روش مدلسازی معادلات ساختاری که توسط نرم افزارLISREL 8.8 وSPSS 22 استفاده شده است،نتایج حاکی از آن است که بین مشتری مداری اجتماعی با استراتژی های کسب و کار؛ استراتژی های کسب و کار با اثربخشی عملکرد بانکی تاثیر مثبت و معناداری وجود دارد؛ و نقش میانجی گری استراتژی های کسب و کار بین مشتری مداری اجتماعی با اثربخشی عملکرد بانکی پذیرفته شد. اما بین مشتری مداری اجتماعی با اثربخشی عملکرد بانکی تاثیر وجود ندارد؛ علت رد فرضیه را می توان در سنجش هم زمان چندین متغیر، که منجر به از سر باز زدن برخی افراد و جوابهای سرسری و بدون توجه مشارکت کنندگان شده، دانست.علت بررسی نوع شعبات به این دلیل است که سطح تحلیل، سازمانی می باشد و تحلیل نتایج با استفاده از شرایط محیطی شعب بانک ملت استان گیلان انجام گرفت.توجه به نیازهای مشتریان و بازارسنجی به منظور طراحی ویژگی هایی محصول که در حفظ مزیت رقابتی در بازار اهمیت زیادی دارد.

کلیدواژه ها

مدیریت ارتباط با مشتری، مشتری مداری اجتماعی، استراتژی های کسب و کار، اثربخشی عملکرد بانکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.