شناسایی پارامترهای مجهول سیستم آشوبی مرتبه کسری به منظور سنکرون سازی توسط الگوریتم کرم شب تاب

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
  • کد COI اختصاصی: BPJCEE01_113
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 651
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا محمدزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد برق کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران

مهدی یعقوبی

استاد گروه مهندسی برق کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران

چکیده

این مقاله روش جدیدی را برای سنکرون سازی اسیلاتورهای آشوبی به کمک الگوریتم کرم شب تاب پیشنهاد می کند. برای پیاده سازی این روش از بین سیستم های آشوب گونه مختلف، سیستم آشوبی مرتبه کسری اقتصاد انتخاب شده است. هدف از سنکرون سازی یکسان شدن پارامترهای مجهول سیستم پاسخ با سیستم راه انداز و صفر شدن خطا می باشد. در حل این مساله نیاز به یک پاسخ بهینه برای سیستم نداریم بلکه سیستم دینامیکی می باشد و به سیگنال کنترلی احتیاج هست. در روش ابتکاری کرم شب تاب پی در پی اجرا شده است و پارامترهای مجهول سیستم پاسخ و سیگنال کنترلی به صورت تکه ای در زیر بازه های کوچک زمانی محاسبه و با کنار هم قرار دادن آنها، مقادیر نهایی در کل زمان به دست می آید. بدین ترتیب پارامترهای متغیر با زمان برای سنکرون سازی فراهم می شود. الگوریتم کرم شب تاب با قابلیت جستجوی سراسری، سعی در کاهش زمان سنکرون سازی دارد.

کلیدواژه ها

سنکرون سازی، الگوریتم کرم شب تاب (FA)، سیستم آشوبی مرتبه کسری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.