روند مدیریت سکونتگاه های روستایی و چالش های آن "مطالعه موردی : بخش رومشکان شهرستان کوهدشت"
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی سکونتگاههای سنتی زاگرس
- کد COI اختصاصی: ZTSIC01_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2240
نویسندگان
دانشگاه تربیت معلم تهران
چکیده
نظام مدیریت سکونتگاه های روستایی ایران طی سالیان طولانی تحولات پیچیده ای را پشت سر گذاشته است . فقدان مدیریت کارا در اغلب ادوار تاریخی مشکلات عدیده ای برای روستاها و روستاییان ایران ایجاد کرده است. مدیریت سنتی و متکی بر دید گاههای طبقه حاکم قبل از انقلاب و اعمال مدیریت مدرن مبتنی بر بینش نخبگان و جامعه روستایی بعد از انقلاب ، خواه به دلیل بی تناسبی با ساختار جامعه و یا فقدان زیرساخت ها و سازمان های اجرایی شایسته از توفیق لازم برخوردار نبوده است. در این تحقیق روند تحول مدیریت سکونتگاه های روستایی از مدیریت سنتی تا مدرن مورد بررسی قرار گرفته است . .شناخت نگرش های گذشته و موجود مدیریت سکونتگاه های روستایی از نظر کارکردی با توجه به تحولات ساختاری سال های اخیر و چالش های رویاروی آن مهمترین هدف تحقیق حاضر بوده است. جامعه آماری تحقیق را سکونتگاه های روستایی " بخش رومشکان" شهرستان کوهدشت استان لرستان در قلمرو رشته کوه های زاگرس تشکیل می دهد. تکیه گاه اصلی تحقیق اطلاعاتی است که از بررسی محلی و برخی منابع بدست آمده است . داده های تحقیق از طریق آمار توصیفی و مطالعه تطبیقی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است . نتیجه تحقیق نشان می دهد که تعدد مراکز تصمیم گیری، مدیریت بخشی ، فقدان مشارکت کامل و سیستمی مردمی و محدودیت قدرت احرایی دهیار ها به دلایل مختلف از مهمترین چالش های مدیریت روستایی در ناحیه می باشندکلیدواژه ها
مدیریت سکونتگاههای روستایی - دهیار - شورا های روستایی – مشارکت مردمی - رومشگان - چالش مدیریت روستاییمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.