بررسی جنبه های روانشناسی کودکان اوتیسم در آموزش دروس در مقطع ابتدایی با رویکردی بر هنر نمایش
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF04_256
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2807
نویسندگان
دانشجو دکتری رشته تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی، دانشکده فنی و حرفه ای سما بندرعباس
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی )دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، ایران(
چکیده
کودکان اوتیسم به طور معنادار کارکردهای اجرایی ضعیف تری نسبت به کودکان عادی دارند و اختلال در کارکردهای اجرایی این دسته از کودکان با ضعف در دروسی همانند ریاضیات و خواندن رابطه دارد. این پژوهشبا هدف تدوین و بررسی جنبه های روانشناسی کودکان اوتیسم در آموزش دروس در مقطع ابتدایی با رویکردی بر هنر نمایش انجام شد. با بررسی روش های مداخله ای موجود و نیازهایی که کودکان اوتیسمی دارند – برنامههای نمایشی به عنوان بدنه اصلی برنامه در نظر گرفته شد. پیشنهاد می شود از این برنامه ها جهت افزایش بهبود وضعیت کودکان اوتیسمی و احساس رضایت و اموزش بهتر بهره گرفته شود. در این تحقیق ضمن بیان مشکلات کودکان مبتلا به اوتیسم به بررسی تاثیر هنرهای نمایشی در بهبود یادگیری و اجتماعی پذیری کودکان دبستانی مبتلا به اتیسم می پردازیم و راهکارهایی را جهت بهبود یادگیری و آموزش این دسته از کودکان ارائه می نماییمکلیدواژه ها
نمایش، کودکان اتیسمی، اموزش، دروس ابتداییمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.