شناسایی و ارزیابی عوامل موثر بر توانمندسازی روانشناختی مطالعه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهر ماهشهر
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF04_253
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 710
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره و راهنمایی دانشگاه علوم و تحقیقات خوزستان
استادیار گروه مشاوره ، دانشگاه فرهنگیان، تهران، ایران
رییس انجمن علمی آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان
چکیده
پژوهش حاضر به شناسایی و ارزیابی عوامل موثر بر توانمندسازی روانشناختی: مطالعه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شـهر ماهشـهر می پردازد. برای این منظور از روش پیمایش و ابزار پرسشنامه بهره برده است. جامعه آماری ایـ ن پـژوهش کارکنـان ادار ی شهرسـتان ماهشهر با حجم 710 نفر بوده که با استفاده از تعیین حجم نمونه کوکران، 249 نفر از آنها بـه عنـوان پاسـخگو ا نتخـاب و داده هـا ی پرسشنامه با روش نمونه گیری مطبق از میان آنها جمع آوری شده است. نتایج نشان می دهد که متغیرهای پژوهش بـه م یـ زان 7,59 درصد متغیر توانمندی روانشناختی را پیش بینی می کنند و از مجموع این 8 متغیر، 7 متغیر دسترسی اطلاعات، روشن سازی اهداف، حمایت، آموزش، رضایت شغلی، امنیت شغلی، مدیریت مشارکتی، به ترتیب توانمندی روانشناختی سازمانی را بیشتر پیش بینـ ی مـ ی کنند و تنها متغیر متعدسازی نتوانسته پیش بینی معنی داری داشته باشد. از ایـ ن رو ایـ ن پـژوهش نشـان مـ ی دهـد کـه متغ یرهـا ی دسترسی اطلاعات، روشن سازی اهداف، حمایت، آموزش، رضایت شغلی، امنیت شغلی، مدیریت مشارکتی به خاطر پیش بینـ ی معنـ ی دار خود از توانمدی روانشناختی کارکنان، 7,59 درصد از ساختار شاخص توانمندسازی روانشناختی را تشکیل می دهد.کلیدواژه ها
توانمندسازی روانشناختی، توانمندی روانشناختی، کارکنان بهداشت و درمان، مدیریت مشارکتی، امنیت شغلیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.