بررسی خرابی پیش رونده در سیستم قاب خمشی فولادی با ستون های مرکب
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس پدافند غیرعامل و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: PDFCONF01_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 759
نویسندگان
استادیار گروه آموزشی مهندسی عمران، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران – سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی
چکیده
هدف از این مطالعه بررسی خرابی پیش رونده در سیستم قاب خمشی با ستون های صلیبی نیمهمدفون در بتن می باشد. برای این منظور یک قاب 12 طبقه یکبار با ستون های صلیبی تنها و باردیگر با ستون های صلیبی نیمه مدفون در بتن طراحی شدند. لازم به ذکر است که فقط در 2طبقه اول قاب کامپوزیت از ستون های صلیبی نیمه مدفون در بتن استفاده شده است و سایرطبقات همان ستون های صلیبی تنها بودند. در ادامه دو قاب طراحی شده در نرم افزار SAP2000جهت بررسی های دقیق تر به نرم افزار اپنسیس انتقال داده شدند تا تحت تحلیل استاتیکیغیرخطی قرار بگیرند. به منظور بررسی اثرات خرابی پیش رونده در رفتار کلی سازه ها، ستونگوشه در طبقه اول در هر دو سازه حذف شد (تحت بارگذاری آیین نامه GSA) و پارامترهایمختلف از جمله نیروی محوری ستون های طبقه اول، لنگر خمشی تیرهای طبقه اول (دهانه اول)و تغییرمکان قائم گره بالای ستون حذف شده در دو قاب فولادی و کامپوزیت با یکدیگر موردمقایسه قرار گرفتند. نتایج حاصل از تحلیل تاریخچه زمانی نیروی محوری ستون های طبقه اولنشان می دهد، ستونی که به ستون حذف شده نزدیک است، بیشترین نیروی محوری را داشته واحتمال خرابی در این ستون بیشتر از سایر ستون های موجود در طبقه اول می باشد. به همیندلیل این ستون می بایست با ضریب اطمینان بالاتری به منظور جلوگیری از خرابی پیش روندهدر سازه طراحی شود.کلیدواژه ها
خرابی پیشرونده، ستون صلیبی، قاب خمشی فولادی، تحلیل استاتیکی غیرخطیمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.