تحلیل اثر چیدمان خطوط مهار بر روی پاسخ دینایکی سکوی اسپار خرپایی به روش عددی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: هجدهمین همایش صنایع دریایی
- کد COI اختصاصی: NSMI18_290
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 855
نویسندگان
دانشیار دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر
استاد دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
با افزایش میزان کشف نفت و دیگر مناابع طبیعی در آبهای عمیق تر استفاده از سکوهای شناور و تکنولوژی های جدید رو به گسترش است. یکی از این تکنولوژی ها سکوی اسپار است اسپا یک سکوی شناور است که در آبهای عمیق و فوق عمیق بکار گرفته می شود در این مقاله اثرات چیدمان خطوط مهار بر روی پاسخ هیدرودینامیکی سکوی اسپار خرپایی در مقیاس واقعی به صورت عددی و با استفاده از تئوری تفرق مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور از یک سکوی اسپار خرپایی در مقیاس واقعی به صورت عددی و با استفاده از تئوری تفرق مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور از یک سکوی اسپار خرپایی ک اخیرا در ساحل مالزی در میدان نفتی Kikeh در نزدیکی Saba نصب شده استفاده شد. حرکات این اسپار بصورت یک جسم صلب در سه درجه آزادی سرج، هیو و پیج به کممک کد تجاری Aqwa شبیه سازی گردید. در ابتدا کدAqwa بکار گرفته شده در این مطالعه برای حرکات سرج و پیج همین سکو، با نتایج نشان داد که اثارت پیدمان های مختلف مهار بر روی دامنه حرکات در پریودهای کوچک ناچیز و در پریودهای بزرگتر قابل ملاحظه است همچنین دامنه حرکات با افزایش زاویه مهار نسب به موج از صفر تا چهل و پنج درجه افزایش می یابد.کلیدواژه ها
سکوی اسپار خرپایی، چیدمان خطوط مهار، پاسخ دینامیکی، روش عددی، تئوری تفرقمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.