مروری بر ادبیات استراتژی بازاریابی صادرات شرکت های صنایع غذایی و آشامیدنی ایران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: MEUCONF01_125
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 926
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیره کنعانی

گروه مدیریت، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

احمدرضا شکرچی زاده

گروه مدیریت، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

چکیده

مشکلات ناشی از اقتصاد تک محصولی و تکیه بر درآمدهای نفتی سبب ایجاد اقتصادی متاثر از عوامل خارجی بالاخص درآمدهای ناپایدار نفتی شده است. با این ویژگی اقتصاد ایران، می توان به اهمیت و نقش صادرات غیر نفتی در کشور پی برد. امروزه صنایع کوچک و متوسط از جنبه های مختلف اجتماعی، تولید صنعتی و ارائه خدمات در اکثر کشورهای جهان نقش آفرینی می کنند. این صنایع با صادرات قابل توجه خود نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشورها ایفا می کنند. صنایع غذایی علاوه بر نقش مهم در اقتصاد داخلی و امنیت غذایی، تاثیر بسزایی در روند صادرات غیر نفتی دارند. به علاوه شدت یافتن رقابت جهانی، افزایش بی اطمینانی و تقاضای فزاینده برای محصولات متنوع، باعث شده است که استقبال از این صنایع بیشتر شود. این تحقیق با هدف مروری بر ادبیات استراتژی بازاریابی صادرات شرکت های صنایع غذایی و آشامیدنی ایران انجام گرفته است. در جمع آوری داده های این تحقیق از مطالعات پیشین ومصاحبه با خبرگان، مدیران و صاحب نظران با تجربه صادرات صنایع غذایی وآشامیدنی استفاده شده است. نتیجه این پژوهش در شناخت هرچه بیشتر نقاط قوت،ضعف،فرصتها و تهدیدهای صادرات صنایع غذایی و آشامیدنی ایران و توسعه صادرات این محصولات به مدیران در حوزه صادرات صنایع غذایی و آشامیدنی کمک شایانی خواهد نمود.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی استراتژیک، مدل های برنامه ریزی استراتژیک ،SWOT،بازاریابی صادرات، مواد غذایی و آشامیدنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.