CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی رابطه بین مشتری مداری و شاخص های درگیرشدن در کار بین کارکنان واحدهای ستادی بانک صادرات ایران با استفاده از مدل فرهنگ سازمانی دنیسون (مطالعه موردی : شعب بانک صادرات ایران در امارات متحده عربی )

عنوان مقاله: بررسی رابطه بین مشتری مداری و شاخص های درگیرشدن در کار بین کارکنان واحدهای ستادی بانک صادرات ایران با استفاده از مدل فرهنگ سازمانی دنیسون (مطالعه موردی : شعب بانک صادرات ایران در امارات متحده عربی )
شناسه ملی مقاله: CMMS05_090
منتشر شده در پنجمین کنفرانس ملی علوم مدیریت نوین در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

الهام پری پور - دانش آموخته مدیریت اجرایی، دانشگاه پیام نور واحد برون مرزی
علیرضا اژدری - دانش آموخته مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول

خلاصه مقاله:
هدف از انجام این پژوهش تجزیه و تحلیل رابطه بین مشتری مداری و شاخص های درگیر شدن در کار فرهنگ سازمانی در واحدهای ستادی بانک صادرات می باشد، پس از بررسی و مطالعه مدل های مختلف شناخت فرهنگ سازمانی ، مدل دنیسون به عنوان مدل نظری پژوهش انتخاب شده است . تحقیق حاضر، به لحاظ روش جزء تحقیقات توصیفی – پیمایشی، و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات جزء تحقیقات همبستگی می باشد . جامعه آماری این تحقیق شامل تمامی کارشناسان و مدیران واحدهای ستادی بانک صادرات است که به روش نمونه گیری غیر احتمالی 90 پرسشنامه توزیع شده است، روش تحقیق پیمایش و داده ها از طریق پرسشنامه جمع آوری شده و به کمک نرم افزار SPSS توصیف و تحلیل شده است . نتایج تحقیق حاکی از آن است که : بین درگیرشدن در کار و مشتری مداری رابطه معنی داری وجود دارد. بین دو شاخص توانمندسازی و تیم گرایی با مشتری مداری رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. ولی بین شاخص توسعه قابلیت ها و مشتری مداری رابطه معنی داری مشاهده نگردید .

کلمات کلیدی:
فرهنگ سازمانی، درگیرشدن در کار، توانمندسازی، تیم گرایی، توسعه قابلیت ها، مشتری مداری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/561312/