روشی برای شناسایی حملات به کمک سیستم تشخیص نفوذ در شبکه های ادهاک با استفاده از منطق فازی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه تحقیقات کاربردی در مهندسی برق، کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: ECCONF01_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 766
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات- شبکه های کامپیوتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
دکترای فناوری اطلاعات - شبکه های کامپیوتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
چکیده
در طی چند سال اخیر روش های ابتکاری مختلفی برای امنیت شبکه ها از طریق سیستم های تشخیص نفوذ ارائه شده است که هر کدام از آنها به شیوه ای امنیت شبکه را فراهم می سازد. از آنجاییکه شبکه های ادهاک، آسیب پذیری در مقابل حملات امنیتی ای که در موارد اساسی مانند توپولوژی داینامیک، عدم وجود هماهنگ کننده متمرکز و کانال های باز اتصالات بدون سیم را دارند و این حملات امنیتی بیشتر توسط Black hole و Gray hole رخ می دهد، دغدغه ای اصلی کارشناسان امنیت شبکه بر ضرورت حفاظت آن قرار گرفته است. در این مقاله یک سیستم تشخیص نفوذ مبتنی بر ماشین یادگیری با استنتاج فازی ارائه شده است که ضمن رسیدن به نرخ بالای تشخیص حملات مذکور، از نرخ مثبت کاذب پائینی برخوردار است. آزمایش ها نشان می دهد که سیستم پیشنهادی توانسته است معیارهای دقت، فراخوانی و measure1F- را به ترتیب با مقادیر 38.99%، 100% و 69.99% بگذراند و همچنین نسبت به سیستم های گذشته، عملکرد بهتری داشته است.کلیدواژه ها
سیستم تشیخص نفوذ، نرخ مثبت کاذب، امنیت، شبکه های ادهاکمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.