بررسی الگوی بیمه درآمدی محصول سیب زمینی در شرایط عدم قطعیت (مطالعه موردی استان همدان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه
- کد COI اختصاصی: VECONF02_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 713
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه رازی کرمانشاه
استادیار گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی(گرایش بیمه)،گروه مدیریت،دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
چکیده
بیمه درآمدی یکی ازطرحهای بیمه ای جدید است که نوسان های عملکرد و قیمت را همزمان پوشش می دهد. هدف اصلی این تحقیق، طراحی الگوی بیمه درآمدی محصولات کشاورزی استراتژیک و مقایسه آن با بیمه عملکرد در استان همدان در سطوح پوشش بیمه ای مختلف به منظور کاهش نوسانات درآمدی کشاورزان می باشد. هدف دیگر این تحقیق، بررسی استفاده از تکنیک تحلیل سری های زمانی در پیش بینی متغیرهای قیمت و عملکرد محصولات مورد نظر و تعیین حداقل درآمد به منظور پرداخت خسارت به کشاورزان و همچنین تعیین بهترین مدل برای شبیه سازی پارامترهای عملکرد و قیمت و در نهایت درآمد محصول منتخب تحت تاثیر عدم قطعیت می باشد. در این تحقیق برای پیش بینی قیمت و عملکرد محصول سیب زمینیدر سال آتی (1395)،ازسری زمانی سالیانه ثبت شده قیمت هر کیلوگرم محصول سیب زمینی بر حسب ریال و عملکرد محصول بر حسب کیلوگرم در هکتار استفاده شد. جهت استخراج بهترین مدل پیش بینی، داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. سپس میزان خسارت مورد انتظار پرداختی، حق بیمه عادلانه و حق بیمه واقعی هر محصول محاسبه شد. برای در نظر گرفتن عدم قطعیت پارامتر انحراف از میانگین داده های عملکرد، حدود 50000 نمونه تصادفی از انحرافات (باقیمانده خطاها) با جایگزینی به روش الگوریتم مونت کارلو تولید و شبیه سازی گردید. در نهایت حق بیمه واقعی در مدل های بیمه عملکردی و درآمدی محصول سیب زمینی با توجه به میانگین مقادیر شبیه سازی شده محاسبه گردید. با استفاده از نتایج تحلیل سری های زمانی قیمت محصول سیب زمینی در سال آتی 1395،6544 ریال پیش بینی گردید. همچنین عملکرد این محصول برای سال 1395، 4/42666کیلوگرم در هکتار پیش بینی گردید. نتایج نشان داد در این محصول منتخب میزان حق بیمه محاسباتی در مدل بیمه عملکردی بیشتر از حالتی است که از بیمه درآمدی استفاده می شود که مزیت استفاده از بیمه درآمدی را نسبت به بیمه عملکردی نشان می دهدکلیدواژه ها
سری های زمانی، عدم قطعیت، بیمه عملکردی، بیمه درآمدی، استان همدانمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.