پرعیارسازی ثقلی نمونه هماتیت معدن تنگزاغ توسط میز لرزان با استفاده از مدل طراحی آزمایش Box-Behnken
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دهمین کنفرانس دانشجویی مهندس معدن
- کد COI اختصاصی: SMEC10_053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1761
نویسندگان
کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه تهران، معدن سنگ آهن تنگزاغ شرکت عمران مومان چابهار،
استاد دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران
استاد دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران
دانشجوی دکتری فرآوری مواد معدنی دانشگاه تهران، دانشگاه تهران
چکیده
امروزه مصارف عمده آهن در صنایع مختلف لازمه استفاده از سنگ آهن را بیش از پیش نموده است. وجود پتانسیل ذخایرعظیم سنگ آهن هماتیت با عیار کمتر از 50 % آهن در ایران و نیاز شدید صنایع داخلی و حمایت دولت، لزوم فرآوری ذخایرسنگ آهن کم عیار هماتیت را بیشتر کرده است. با توجه به مزایای نسبی پرعیارسازی ثقلی، در این تحقیق امکان استفاده از میز لرزان برای پرعیارسازی سنگ آهن هماتیتی زون کم عیار ) 45% آهن( معدن تنگزاغ استان هرمزگان بررسی شدهاست. این پژوهش به مطالعه پارامترهای مهم میز لرزان نظیر شیب عرضی، دبی حجمی آب شستشو و دبی حجمی آبخوراک میز با استفاده از نرمافزار DX7 مدل Box-Behnken پرداخت. بر اساس نتایج و تحلیلهای آماری، پارامتر شیب عرضی میز موثرترین عامل در افزایش عیار و بازیابی کنسانتره بهدست آمد. در شرایط بهینه بازدهی جدایش با شیب عرضیمیز 12 درجه، دبی آب شستشو 11 لیتر در دقیقه و دبی آب خوراک 5 لیتر در دقیقه، میتوان از عیار 45 % آهن ورودی بهعیار 11 / 57 % آهن با بازیابی 22 % در مرحله رافر از میز لرزان و برای افزایش بازیابی در مرحله اسکونجر با شیب عرضی میز14 درجه، دبی آب شستشو 11 لیتر در دقیقه و دبی آب خوراک 6 لیتر در دقیقه، از عیار آهن 92 / 41 % ورودی به عیار04 / 57% آهن با بازیابی کل 2 / 13 درصد رسید. لذا از خوراکی با عیار 45 % آهن میتوان به کنسانترهای با عیار متوسط 08 / 57% و بازیابی کل 2 / 35 % در روش ثقلی )میز لرزان( دست یافتکلیدواژه ها
میز لرزان، Box-Behnken ، هماتیت، معدن تنگزاغمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.