ارزیابی سیستم مدیریت ریسک در بانک مهر اقتصاد قم و بهبود در روند مدیریت ریسک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF01_637
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 516
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه علی گل

فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی - گرایش مالی

چکیده

پژوهش حاضر بدنبال ارزیابی سیستم مدیریت ریسک در بانک مهر اقتصاد قم و بهبود در روندآن می باشد. هدف پژوهش،توسعه درک درستی از مسائل مدیریت ریسک در بانک مهر اقتصاد و روش هایی برای بهبودریسک با استفاده ازنتایج این پژوهش و تشریح مسائل ریسک درون یک بانک میباشد. جامعه آماری پژوهش، مدیران و کارشناسان بانک مهر اقتصاد قم به تعداد 901 نفر می باشند، که با توجه به جدول مورگان و روش نمونه گیری تصادفی ساده حجم نمونه 68 نفر بدست آمده است. در پژوهش حاضر از روش کتابخانهای و میدانی برای گرد آوری اطلاعات استفاده شده است. سوالات پژوهش: آیا سیستم مدیریت ریسک در بانک مهر اقتصاد قم از کیفیت مطلوب برخوردار است؟ آیا پایه ریزی ریسک بر سیستم مدیریت ریسک در بانک مهر اقتصاد قم تاثیر دارد؟ یافته ها: در این پژوهش در میابیم که درک مدریت ریسک مستلزم درک عواملی است که منجربه ریسک های بانکمیشود. نتایج بررسیها در این زمینه بیانگر آن است که فرآیند بهبود مستمر میتواندتاثیر بیشتری برشناسایی ریسکداشته باشد وزمینه مناسبتری برای مدیریت ریسک از خود برجای گذارد. پیشنهادات جهت بهبود مدیریت ریسک: -9 استفاده از یک دستورالعمل جامع مدیریت ریسک که بیانگر اهداف جامع این مدیریت در سازمان بوده و ساختار وبرنامههای سازمانی و نیز مسئولیتهای مربوطه را برای مدیریت تشریح نماید. 2- برای بهبود یک سیگنال از افزایش ثبت ریسک در مؤسسه نیاز به توجه مدیریت را میطلبد. اطلاعات بدست آمده از زیانها می تواند برای بررسی استراتژی ریسک مؤسسه مورد استفاده قرار گیرد. 3- در نظر گرفتن شرایط آینده با توجه به نوع فعالیتی که بانک در هر کدام از حوزه هایتجاری دارد از ضروریات بحث استراتژی ریسک است، لذا پیشنهاد می شود بانک احتمال ومیزان تاثیر وقوع ریسک را دقیق ارزیابی نماید.

کلیدواژه ها

مدیریت ریسک ، پایه ریزی ریسک، شناسایی ریسک ،آنالیز ریسک،ارزیابی ریسک نقطه نظرات استفاده شده در این پژوهش است

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.