عوامل و موانع موثر بر عدم رشد سازمانها
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF01_284
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1018
نویسندگان
مدیر دفتر تحقیقات و کنترل کیفیت تجهیزات شرکت سهامی برق منطقه ای هرمزگان HREC
کارشناس ارشد تحقیقات شرکت سهامی برق منطقه ای هرمزگان - HREC
چکیده
عدم نگرش علمی به مدیریت سازمان ها، یکی از بزرگترین خطراتی است که دستاوردهای بشریت را که از اواخر قرن نوزده میلادی و با وقوع انقلاب صنعتی، شروع گردیده است و با آغاز قرن بیستم توسط علمای علم مدیریت ابداع و درادامه تاکنون نیز به کار گرفته شده است، را از بین خواهد برد. از آن جایی که مدیریت سازمان ها، یکی از مهم ترین فعالیت های عمومی نوع بشر در تمامی جوامع می باشد، بنابراین انتظار می رود که نگرش علمی به مدیریت، قابل انتقال ازمدیری به مدیری دیگر بوده و این استمرار در انتقال دانش مدیریتی ، موجب افزایش توامان بازده و اثر بخشی مدیریتافراد و سازمان ها را در پی داشته باشد، در صورتی که در بسیاری از سازمان ها، چه دولتی و چه خصوصی، نه تنها این امر اتفاق نمی افتد، بلکه علیرغم داشتن ژست های مدیریتی، با نگرش علمی به موضوعات، مشکلات و از همه مهم تر کارکنان نگریسته نمی شود. در عصر حاضر مرگ و نابودی سازمان هایی حتمی است که برای بالندگی و رشد سازمان، نتوانسته است، عوامل و موانع موثر بر رشد و بالندگی سازمانی را شناسایی و برای آن برنامه داشته باشند.کلیدواژه ها
نگرش علمی، خلاقیت ، ژست مدیریتی، رشد و بالندگیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.