بررسی رابطه بین مدیریت تنوع وتعهدسازمانی باتوجه به نقش واسطهای ادراک کارکنان ازعدالت سازمانی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF01_221
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 681
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علی آباد کتول، گروه مدیریت، علی آبادکتول، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علی آباد کتول، گروه مدیریت، علی آبادکتول،ایران
چکیده
هدف از این پژوهش، بررسی و تبیین نقش تعدیلی ادراک کارکنان از عدالت سازمانی بر رابطه بین مدیریت تنوع و تعهد سازمانی است. تحقیق حاضرازنظرهدفکاربردی و ازلحاظ شیوه جمع آوری داده ها وتحلیل آنهاتوصیفی- پیمایشی و از نوعطرح های همبستگی می باشد. جامعه آماری در این پژوهش به تعداد 250 نفر میباشدو نمونه پژوهش حاضر شامل 189 نفر است که باروش نمونهگیری تصادفی طبقهای و با استفاده از جدول کرجسی و مورگان انتخاب شدهاند و چون احتمالعدم برگشت پرسشنامه وجود داردنمونه تحقیق حاضر به میزان 10 درصد بیشتر از مقدار واقعی آن به تعداد 204 نفر انتخابشده است. در این پژوهش برای جمع آوری داده ها از روش میدانی و کتابخانهای وپرسشنامه حاوی اطلاعات عمومی شخصی و اطلاعات تخصصی استفاده شده است.نتایج تحقیق حاکی از آن است که کارکنان دارای ادارک از عدالت سازمانی بالا میزان همبستگی بین مدیریت تنوع و تعهد سازمانی برابر 0.53 ، با توجه به سطح معنیداریSig=0.000 و چون این مقدار کمتر از =% 5یعنی میتوان نتیجه گرفت فرضیه مورد تائید قرار گرفته است و همچنین کارکنان دارای ادارک از عدالت سازمانی پایین میزان همبستگی بین مدیریت تنوع و تعهد سازمانی میزان همبستگی برابر 0.201 ، با توجه به سطح معنیداریSig= 0.000 و چون این مقدار کمتر از =5% یعنی میتوان نتیجه گرفت که فرضیه مورد تائید قرار گرفته است.بنابراین میتوانیم این نتیجه را بگیریم که میزان همبستگی بین مدیریت تنوع و تعهد سازمانی برایکارکنان دارای ادارک از عدالت سازمانی بالا در یک سازمان در مقایسه با کارکنان دارای ادارک از عدالت سازمانی پایین بیشتر میباشدکلیدواژه ها
مدیریت تنوع، عدالت سازمانی، تعهدسازمانی تعهد عاطفی، تعهد مستمر، تعهد هنجاریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.