امکان سنجی استفاده ازپنل های خورشیدی درروشنایی محورهای ارتباطی با استفاده ازسیستم- . اطلاعات جغرافیایی (محورتبریز _ جلفا)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی محیط زیست و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: IENC01_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 511
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی ،دانشگاه تبریز
دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی ،دانشگاه تبریز
استادیارگروه سنجش ازدور و سیستم اطلاعات جغرافیایی،دانشگاه تبریز
چکیده
استفاده ازانرژی برای مصارف مختلف جزئی جدایی ناپذیر زندگی مامی باشد. ازاین میان سوخت های فسیلی به دلیل آلودگی های زیستمحیطی وتجدید ناپذیربودن، منبع مطمئنی برای تامین انرژی بهحساب نمی آید. ازاین رواکثرکشورهای جهان به سمت استفاده ازسوخت های پاک و تجدیدپذیر همانند استفاده از انرژی خورشید و سایر انرژی های پاک حرکت می کنند. کشور ما به دلیل آفتابگیری و داشتن ساعات آفتابی بالا مستعد استفاده از پنل های خورشیدی برای تولید انرژی الکتریکی می باشد. وسعت سرزمین وویژگی های جغرافیایی گوناگون ایران، سبب بروزمشکل دررساندنخطوط انرژی الکتریکی به مناطق مختلف وگران تمام شدن آن شدهاست. استفاده ازپنل های خورشیدی بهترین راه حل برای برق رسانیبه مناطق مختلف علی الخصوص جاده های مواصلاتی کشورمی باشدومی تواند به عنوان یک منبع مطمئن وارزان برای روشنایی راه هایکشوربه حساب آید. در این تحقیق با استفاده از مدل رقومی ارتفاطرادار SRTM و نرم افزار ArcGIS میزان تابش ورودی به صورتسالانه، برای سال 2014 این منطقه محاسبه شد. سپس مسیرانتخابی برای مطالعه دقیق تر و ارزیابی بهتر به 100 قطعه تقسیمگردید و برای هریک از این قطعات میزان تابش ورودی سالانهمحاسبه گردید ودر پنج کلاس طبقه بندی گردید. درنهایت به ایننتیجه دست یافتیم که بالای 67 درصاد از این مسیرتوان بالاییدرمیزان تابش ورودی دارند وبه طبع آن درصورت نصب پنل هایخورشیدی بهره وری بالایی خواهد داشت.کلیدواژه ها
ام کان سنجی، پنل های خورشیدی، GIS ،محورارتباطیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.