اثر تغییر ناگهانی شدت جریان مایع بر حذف بخار تولوئن در یک فیلتر زیستی چکنده

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی محیط زیست و منابع طبیعی
  • کد COI اختصاصی: IENC01_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 656
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس علی نژاد

دانشگاه تربیت مدرس

سیدمرتضی ضمیر

دانشگاه تربیت مدرس

سیدعباس شجاع الساداتی

دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

از بین روشهای مختلفی که برای تصفیه مواد آلی فرار از هوایصنایع آلاینده محیط زیست وجود دارند، روش های زیستی به دلیلصنایع اقتصادی، عدم تولید پساب ثانویه، کارایی بالا برای غلظت هایکم، ساده بودن و افت فشار کم موردتوجه هستند. ازجمله روش هایزیستی می توان به استفاده از فیلتر زیستی چکنده اشاره کرد. درصنعت عوامل مختلفی می توانند باعث ایجاد گذار در فیلترهایزیستی شوند. یکی از این عوامل ورود ناگهانی مایع گردشی به فیلترزیستی چکنده است که با ایجاد یک لایه مقاوم در برابر انتقال جرمروی زیست لایه می تواند سامانه را وارد گدار کند و بازدهی فرآیندتصفیه برای ترکیب های آب گریز را کاهش دهد. در این پژوهش ازیک فیلتر زیستی چکنده که با پال رینگ و پومیس به نسبتحجمی یک به یک پرشده بود و با باکتری رالستونیا یوتروفا تلقیحشده بود برای حدف تولوئن از هوای آلوده استفاده شد. در اینتحقیق نشان داده شد که مایع گردشی روی حدف تولوئن اثر منفیمی گدارد. در اثر ورود ناگهانی مایع گردشی به سامانه در زمان ماند 90 ثانیه و غلظت ورودی تولوئن (11/3g.m(-3، بازدهی حذف از 87% به 75% و ظرفیت حذف از (395g.m(-3).h(-1 به (340g.m(-3).h(-1 کاهش یافت.

کلیدواژه ها

فیلتر زیستی چکنده، گذار، تولوئن، مایع چرخشی، آلودگی هوا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.