استفاده از کابل ابررسانا به جای خطوط معمولی در مناطق پرتراکم شهری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت شهری ایران
- کد COI اختصاصی: ICUM01_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 794
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین
کارشناس الکتریک دفتر فنی مهندسی، شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی
چکیده
گسترش و توسعه ی شهرها، سبب افزایش میزان مصرف انرژی الکتریکی می شود که لازمه تأمین آن احداث و توسعه ی شبکه های انتقال و توزیع نیرومی باشد، که این امر در شهرهای بزرگ بویژه در مناطق پرتراکم این شهرها با مشکلات فراوانی روبروست. کمبود زمین و گرانی آن، مشکلات زیست محیطی، مشکلات تصاحب قانونی زمین و اخذ مجوزهای لازم، همه با هم گاهی احداث خطوط انتقال و توزیع نیرو را آنقدر پیچیده می سازند که حتی بدون توجه به مسائل اقتصادی نیز اجرای آن به سادگی امکان پذیر نیست. در این راستا با ظهور ابررساناهای دمابالا انتظار می رود که بخش انتقال و توزیع نیرو با تحولی عظیم روبرو شود. با رشد روزافزون مصرف الکتریسیته و محدودیت های مذکور در امر انتقال و توزیع، باید راه های جدیدی را برای رویارویی با این مشکلات جستجو کرد؛ یکی از این راه ها می تواند جایگزینی کابل های معمولی با کابل های سوپرهادی-دمابالا (HTS) باشد؛ که با مشخصات مشابه می توانند مقدار توانی در حدود 2 تا 5 برابر کابل معمولی را انتقال دهند و از نگاهی دیگر برای مقدار توان مشخصی حجم فضای مورد نیاز به مقدار قابل توجهی کاهش یابد. دراین مقاله ضمن معرفی کابل ابررسانا و انواع آن، به بررسی و شبیه سازی عملکرد کابل HTS در شبکه توزیع برق، با استفاده از نرم افزار VR-PEMT پرداخته شده است. همچنین مسائل و مشکلات زیست محیطی کابل های معمولی مورد بررسی قرار گرفته و چگونگی حل این مشکلات با استفاده از این جایگزینی نشان داده شده است.کلیدواژه ها
کابل ابررسانای دمابالا، شبکه برق، زیبایی شهرها، قیمت بالای زمینمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.