مدیریت ارتباط با مشتری از تئوری تا عمل
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ICMSCONF02_087
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 811
نویسندگان
چکیده
مدیریت ارتباط با مشتری دنیای امروز سرشار از تغییرات و دگرگونی هاست؛ تغییر در فناوری، اطلاعات، سلیقه های مردم، خواسته های مصرف کنندگان و تغییر در بازارهای جهانی. مهمترین تغییرات ایجاد شده، تغییر در ارزش های قابل ارائه به خریداران است که به عنوان عامل اصلی موفقیت در سازمان های فعلی شناخته می شوند و سازمان های پیشرو در هر صنعت موفقیت خود را مدیون توانایی در عرضه و ارائه بیشتر به خریداران در مقایسه با رقبایشان می دانند. مدیریت ارتباط با مشتری ( CRM ) عبارتست از فرآیندهایی که در شرکت ها و سازمان ها به منظور شناسایی ، گسترش، ترغیب و افزایش کیفیت خدمات به مشتری ارائه می شود. حفظ مشتریان سودآور فعلی و ترغیب مشتریان بالقوه باعث افزایش و ثبات در فروش و سودآوری بلند مدت شرکت ها می شود. این سیستم همچنین به جذب مشتریان جدید کمک می نماید. محیط کسب و کار در دنیای امروز محیطی پویا و رقابتی است و سازمان ها تلاش می کنند با افزایش نیروی بهره وری ارزش سهام خود را بالا ببرند. مدیریت ارتباط با مشتری ابزاری جهت رسیدن به این هدف است. امروزه بازاریابی به برقراری رابطه ای موثر با مشتری تغییر جهت داده است. طی دو دهه گذشته بسیاری از سازمان ها از این حقیقت آگاه شده اند که حفظ مشتریان موجود به مراتب کم هزینه تر از جذب مشتریان جدید است. در واقع رضایتمندی مشتریان به یکی از اهداف اصلی سازمان ها تبدیل شده است. بنابراین شرکت ها همواره باید ناظر و مراقب تعامل بین خود و مشتریان باشند و با شناخت و درک صحیح از نیازها و ارزش های مد نظر مشتریان، کالاها و خدمات با ارزشی را به آنان ارائه کنند تا با جلب رضایتمندی، در آنها نوعی حس وفاداری ایجاد نمایند. بر خلاف تئوری بازاریابی کلاسیک که هنر آن در جذب مشتریان جدید و تاکید آن بیشتر بر انجام معاملات متمرکز بود تا ایجاد رابطه با دیگران، با افزایش رقابت بین شرکت ها در جذب مشتری برای ارائه محصولات و خدمات ، شرکت ها علاوه بر آنکه باید مشتریان جدید را جذب نمایند، حفظ و نگه داری مشتریان قبلی و برقراری رابطه ای مستحکم با ایشان را نیز باید مورد توجه قرار دهند. بسیاری از صاحب نظران علم بازاریابی بر این باورند که تنها در صورت تمرکز بر منابع و فرصت ها و همچنین ایجاد ارزش برای مشتریان می توان به مزیت رقابتی پایدار دست یافت و پشتوانه ای محکم برای ادامه حیات سازمان ایجاد نمود. بازاریابی رابطه مند به دنبال برقراری روابط با مشتریان هدف است که مجددا در آینده از او ( شرکت) خرید کنند ودیگران را نیز به به این کار ترغیب نمایند. بهترین رویکرد جهت حفظ و نگهداری مشتریان این است که رضایتمندی فراوان در مشتری ایجاد کرد و آنچه را که برای او ارزش تلقی می شود، مورد توجه قرار داد تا در نتیجه وفاداری او نسبت به شرکت مستحکم شود. مدیریت ارتباط با مشتری نیز در پی ارائه ارزش های بیشتر برای مشتری و دستیابی به مزایای ملموس و غیر ملموس ناشی از این رابطه است.در دنیای کنونی توجه و عمل به اصول بازاریابی رابطه مند و مدیریت ارتباط با مشتری به عنوان یک مزیت رقابتی به شمار می رودکلیدواژه ها
تعریف مشتری و ارتباط با مشتری ، انواع مدل های مدیریت ارتباط با مشتری ، ساختار دپارتمانبازاریابی بارویکرد CRM ، کارت امتیاز متوازن ،حفظ مشتری و سگمنت بندی ، استراتژی اقیانوس آبی برای فروش ، رضایت مندی وایجاد وفاداری در مشتری ، راه اندازی باشگاه مشتریان ،مدل های کلاسیک سیستم ارتباط با مشتری ، داده کاوی و ابزار آن،آشنایی با نرم افزار مایکروسافت داینامیکمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.