بررسی روابط خارجی ایران در سفرنامه شاردن
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMHCONF02_384
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 860
نویسندگان
دانشجوی دکترای تاریخ دانشگاه خوارزمی تهران
دانشجوی دکترای زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
این پژوهش درصدد بررسی روابط خارجی ایران در دوره صفویه با تکیه بر سفرنامه شاردن میباشد. بر این اساسیافته های پژوهش حاکی از آن است سفرنامه شاردن یکی از بهترین سفرنامه دوره صفویه است که با وجود برخیاشتباهات، حاوی مطالب سودمند و مفیدی در زمینه ی تاریخ سیاسی و تحولات فرهنگی و اجتماعی ایران میباشد.این کتاب به گونه ای جذاب و مفرح نگاشته شده و ترجمه ی ساده و روان مترجم نیز مطالعه ی کتاب را برایهمگان لذتبخش کرده است. از آنجایی که شاردن در ابتدا به عنوان مأمور رسمی دولت خاصی وارد ایران نشدو قصد گشایش روابط سیاسی را نداشت، سفرنامه وی اطلاعات چندان زیادی در مورد روابط خارجی ایران ارائهنمیدهد اما بعد از اینکه وی تابعیت انگلستان را پذیرفت و به عضویت کمپانی هند شرقی درآمد، تا حدودیحامی کمپانی شرقی انگلیس در شرق شد. به طوری که از سفرنامه وی تا حد زیادی میتوان به زاویه دید غربیانو انگیزه های استعماری و همچنین فعالیتهای کمپانی هند شرقی در غرب آسیا نیز پی بردکلیدواژه ها
سفرنامه، شاردن، کمپانی هند شرقی، صفویانمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.