کلاس درس وارونه: طراحی مجدد یک دوره ی آموزشی برای ترویج یادگیری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: ICMHCONF02_330
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 926
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاپور سنائی

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان ایران

سعید انصاری

دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد واحد خوراسگان اصفهان ایران

چکیده

امروزه لزوم اصلاح آموزشی، به افزایش روزافزون نگرانیها در مورد توانایی دوره های آموزشی فعلی جهت مجهز کردنکارشناسان مراقبت سلامت مشتاق به مهارتهایی برای موفقیت اشاره دارد. ازآنجایی که دامنه ی گسترده ای از راه حلهایفرضی برای نشان دادن نقایص آشکار الگوهای آموزشی فعلی تلاش میکنند، عده ی زیادی از متون دائماً به لزوم تفکرمجدد در مورد یادگرفتن دانش آموزان از خودشان ارائه دادهشده و زمان کلاس به مشارکت دانش آموزان در فعالیتهاییادگیری دانش آموز محوری از قبیل یادگیری مبتنی بر مسئله و راهکارهایی در جهت تحقیق و بررسی اختصاص داده شدهاست. در سال 2102کارشناسان، اولین دوره ی داروسازی را در دانشگاه داروسازی اشلمن کالیفرنیای شمالی برگزار کردند.آنها کلیه ی سخنرانیها را به صورت ویدیوهای آنلاین خود آهنگ درآورده و از زمان کلاس برای مشارکت دانش آموزان درتمرینهای فعال یادگیری استفاده کردند. در این مقاله، کارشناسان، فلسفه و روش تحقیق بکار رفته برای طراحی مجدددوره ی دوم آموزش داروسازی را تعریف کرده و تحقیق انجام گرفته را برای بررسی نتایج به دست آمده، خلاصه کردند. اینمقاله به عنوان راهنمایی برای آموزشیاران و برنامه های آموزشی در نظر گرفته شده است که به ایجاد، اجرا و برآورد راهکارهایعملی و ابتکاری جهت تبدیل تجربه ی یادگیری دانش آموزان میپردازند. از زمان حضور در کلاس، یادگیری دانشجویان ومقدار درک این الگو و افزایش مشارکت در کلاس درس وارونه، کارشناسان چنین نتیجه گیری کردند که این روشموضوعات مهمی را تضمین میکند

کلیدواژه ها

اصلاح آموزشی ،طراحی مجدد، کلاس درس وارونه، ترویج یادگیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.