بررسی تحلیل تاریخچه زمانی و دینامیکی طیفی برای سازه های فولادی بلند مرتبه با ارتفاع نامنظم با قاب برون محوری درحوزه نزدیک از گسل
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در صنعت ساختمان
- کد COI اختصاصی: MTMAYBOD03_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1898
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان
دانشجوی دکتری عمران گرایش سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
با توجه به اینکه استاندارد 2800، در استفاده از روش استاتیکی معادل، محدودیت قائل شده است، استفاده از تحلیل دینامیکی برای برخی سازه ها اجتناب ناپذیر است. اگر به جای تاریخچه تغییر مکان، فقط مقادیر ماکزیمم ناشی از مودهای مختلف در گرفته شود تحلیل دینامیکی سازه ها به مقدار قابل ملاحظه ای ساده می شود. از این رو استفاده از روش تحلیل دینامیکی طیفی مناسب تر به نظر می رسد. ولیکن از آنجا که در روش تحلیل دینامیکی طیفی پارامتر فاصله از گسل دخیل نیست، بررسی کفایت این روش در حوزه نزدیک از گسل ضروری است. بدین منظور باید بررسی نمود که آیا سازه طرح شده با استفاده از تحلیل طیفی قادر به تحمل زلزله های به مقیاس در آمده تا شتاب 0,35g می باشند. دراین تحقیق سازه فولادی 15 طبقه که بارگذاری لرزه ای آن با استفاده از طیف طرح استاندارد 2800 انجام شده، مورد مطالعه قرارگرفته است. آنالیز دینامیکی تاریخچه زمانی با استفاده از شتاب نگاشتهای مختلف در حوزه دور و نزدیک صورت گرفته و پاسخ ها تغییرمکان جانبی و نسبی برای طبقات مختلف محاسبه شده و با مقادیر مجاز آیین نامه مقایسه گردید.کلیدواژه ها
تحلیل دینامیکی طیفی، تاریخچه زمانی، حوزه نزدیک گسل، شتابنگاشت، آییننامه 2800مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.