طراحی و ساخت سوئیچ پلارایزر موجبری با قابلیت ایجاد پلاریزاسیون خطی و دایروی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: فصلنامه صنایع الکترونیک، دوره: 7، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_SAIRAN-7-2_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 654
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی ایمانی

کارشناسی ارشد، دانشگاه علم و صنعت ایران،

بیژن عباسی آرند

استادیار دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

در این مقاله یک پلارایزر موجبری با قابلیت ایجاد دو پلاریزاسیون خطی و دایروی طراحی، ساخته و تست شده است. ورودی این ساختار یک موجبر WR112 و خروجی آن موجبری مربعی است. فرکانس کاری این پلارایزر باند x است و توان بالایی را تحمل می کند. این ساختار یک قطعه الکترومکانیکی است که از چند قطعه موجبری تشکیل شده و این قطعات با استفاده از یک موتور الکتریکی نسبت به یکدیگر می چرخند و در نتیجه تغییر پلاریزاسیون را ایجاد می کنند. برای تست درستی عملکرد این سوئیچ، ساختار دیگری نیز طراحی و ساخته شده است که به آن پلارایزر سپتوم می گویند. در این مقاله روابط مورد نیاز برای تحلیل و تست نیز بطور کامل استخراج شده است. شبیه سازی با استفاده از نرم افزار CST انجام شده است و نتایج آن با نتایج اندازه گیری مقایسه شده اند که تطابق بسیار خوبی با هم دارند. همچنین سعی شده است که ساختار طراحی شده، حداقل اندازه را داشته باشد.

کلیدواژه ها

پلاریزاسیون، موجبر، تغییردهنده فاز، پارامترهای S

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.