ارزیابی روش بدون المان گالرکین EFG با استفاده از چیدمان تصادفی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی سیستم های مکانیکی و نوآوری های صنعتی
  • کد COI اختصاصی: CMSII03_098
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 913
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حافظیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اهواز، ایران

شهرام شهروئی

استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اهواز، ایران

چکیده

روش بدون المان گالرکینEFG ازجمله روش های عددی است که همچون دیگر روش های عددی در منطق تحلیل خود متکی به توپولوژی المانی نبوده و آشنایی با چگونگی انتخاب مرتبه تابع پایه، نوع تابع وزن, میزان شعاع اثر, تعداد گره ها, شکلدامنه تأثیر و همچنین نحوه اعمال شرایط مرزی اساسی میتواند نقش مؤثری بر دقت و همگرایی روش داشته باشد. در این تحقیق ابتدا روش بدون المان گالرکین و فرمول بندی آن در فرم ضعیف با استفاده از ضرایب لاگرانژ جهت اعمال شرایط مرزی اساسی و با توابع شکل حداقل مربعات متحرک بیان شده و سپس به ارزیابی چیدمان تصادفی گره ها بر دقت این روش پرداخته می شود. در نهایت مشاهده می شود که توزیع تصادفی گره ها جواب ها با روش EFG نسبت به روش تحلیلی خطای بالاتری دارند

کلیدواژه ها

روش های بدون المان، روش بدون المانEFG/چیدمان نامنظم گره ای، دقت حل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.