چالش های حفاظتی اتصال یک واحد تولید پراکنده به فیدر فشار متوسط

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: IRCEM01_192
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 670
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد آشوری

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه برق، واحد تربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی، تربت حیدریه، ایران

کاظم عاملی

دانشکده مهندسی گروه برق، واحد تربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی، تربت حیدریه، ایران

چکیده

بهره گیری از منابع تولید پراکنده Distributed Generation(DG) و کوچک انرژی الکتریکی و بلاخص بهره بردن از انرژی های تجدیدپذیر در این راستا از اهداف استراتژیک بخش برق وزارت نیرو می باشد. مزایایی از جمله کاهش تلفات شبکه و آلودگی محیط زیست به همراه صرفه جویی در مصرف سوخت فسیلی و تنوع در منابع تبدیل انرژی عمده ترین دلایل حمایت از تفکر تولید کنندگان کوچک و پراکنده می باشند. با توجه به طراحی سنتی شبکه های توزیع که مبتنی بر شعاعی بودن آنها می باشند. لذا شرایط بهره برداری مطمئن از دیدگاه های حفاظتی، پایداری شبکه، سطح اتصال کوتاه، جزیره ای شدن شبکه، عدم کنترل مناسب در حجم تولید و کنترل آن به لحاظ واحدهای تولیدی از مسائل و مشکلاتی هستند که فراروی اتصال واحدهای مذکور به شبکه توزیع قرار دارند. از جمله مواردی که در این مقاله به آن پرداخته شده است، بررسی نحوه اتصال یک واحد کاری به شبکه توزیع برق از دیدگاه مشکلاتی است که برای سیستم حفاظتی و هماهنگی آنها بوجود می آورد.

کلیدواژه ها

تولید پراکنده، چالش حفاظتی، رله، شبکه توزیع برق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.