امنیت مسیر یابی در شبکه های موردی (Routing Security in Ad-hoc Networks)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: IRCEM01_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1005
نویسندگان
استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملایر، گروه فناوری اطلاعات، ملایر، ایران
کارشناس ارشد فناوری اطلاعات، شبکه دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ملایر، ملایر، ایران
چکیده
شبکه های موردی شبکه هایی هستند که برای مسیریابی از هیچ عنصر کمکی شبکه ای استفاده نمی کنند، بلکه در این شبکه ها خود گره های شرکت کننده در شبکه وظیفه مسیریابی شبکه را به عهده دارند. امنیت در شبکه های موردی از وضعیت ویژه ای برخوردار است زیرا در این شبکه ها علاوه بر تمامی مشکلات موجود در شبکه های با سیم، با مشکلات امنیتی همچون سادگی شنود و تغییر اطلاعات در حال انتقال، امکان جعل هویت افراد، شرکت نکردن و یا تخریب عملیات مسیریابی، عدم امکان استفاده از زیرساختهای توزیع کلید رمزنگاری و غیره مواجه می شویم. یکی از مهمترین موارد امنیتی در شبکه های موردی، ارائه یک الگوریتم مسیریابی امن در این شبکه ها ست. در چند سال اخیر تلاش زیادی برای ارائه یک الگوریتم مسیریابی امن در شبکه های موردی انجام شده است. از این میان می توان به پروتکل های SEAD, Ariadne, SRP, SAODV, ARAN و غیره اشاره کرد. ولی هر کدام از آنها دارای مشکلات خاص مربوط به خود می باشند و همچنان کمبود یک الگوریتم که هم از لحاظ امنیت و هم از لحاظ کارایی شبکه در حد قابل قبولی باشد احساس می شود.کلیدواژه ها
امنیت مسیریابی، شبکه های موردیمقالات مرتبط جدید
- BMLDD: Breast mass lesion detection by using Deep Learning
- تحلیل نقش شبکه های اجتماعی در تجارت الکترونیک در بازار ایران
- کاربرد سیستم های فازی در معماری کامپیوتر(سیستم های کامپیوتری.سخت افزارها.طراحی سخت افزارها)
- بررسی الگوریتم های یادگیری ماشین
- ارائه یک پروتکل احراز هویت در شبکه خودرویی در جهت نظارت ترافیک شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.