بهبود تعامل بین دانشگاه، صنعت و فضای بازارکار
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نهمین کنگره پیشگامان پیشرفت
- کد COI اختصاصی: KPIP09_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 871
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه جیرفت
دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه جیرفت
دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه جیرفت
دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه جیرفت
چکیده
ارتباط دانشگاه، صنعت و بازار کار با توجه به میزان تأثیرگذاری آن ها در فرآیند توسعه و پیشرفت در کشورهای مختلف یک مقوله بسیار مهم اتلاق می گردد و به عنوان پایه های اساسی جوامع محسوب می شوند. دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و صنعت و بازار کار به عنوان شاخص های تعیین کننده توسعه و وضعیت اقتصادی هر کشور هستند، به گونه ای که ارتباط مستحکم این نهادها، توسعه پایدار برای کشور به ارمغان می آورند. طی دهه های گذشته آموزش عالی در ایران بطور چشم گیری با رشد قابل توجهی همراه بوده است، امادر، بازار کار و صنعت کشور، شاهد رونقی درخور نبوده ایم و این نشان دهنده آن است که ارتباط بازار کار، صنعت و دانشگاه به خوبی شکل نگرفته است.لذا امروز نیاز به پیدا کردن راهکارهای مناسب برای برقراری تعامل مؤثر بین این نهادها در جهت پیشرفت و توسعه است. در مقاله حاضر پس از توضیح در مورد ارتباط دانشگاه و صنعت در ایران و کشورهای توسعه یافته وتوسعه نیافته و بررسی محدودیت و مشکلات ایجاد ارتباط بیں این دو نهاد، به ارائه راهکارهایی جهت بهبود این محدودیت ها و ایجاد ارتباطی مستحکم بین دانشگاه، صنعت و بازار کار پرداخته ایم.کلیدواژه ها
بازارکار، صنعت، دانشگاه، اقتصاد، پیشرفت، توسعهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.