تبیین مدل مزیت رقابتی رهبری هزینه درصادرات براساس تئوری منبع محور درصنعت سنگهای تزئینی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: AMCONF01_179
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 456
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران لویزان دانشگاه صنعتی مالک اشتردانشکده مدیریت
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی بازاریابی دانشگاه تهران دانشکده مدیریت
چکیده
هدف اصلی تحقیق شناسایی عوامل موثر بر خلق مزیت رقابتی به منظور بهبود وضعیت صادرات سنگ تزئینی و ارائه راهکار برای بازیافت سهم از دست رفته سنگ ایران و کنار زدن رقبا در صحنه تجارت بین المللی است. همچنین به دنبال بررسی تاثیر سهم هر یک از منابع و قابلیت های یک شرکت در خلق مزیت رقابتی هزینه چه میزان است و آنها را اولویت بندی نمودد و در نتیجه نقاط قوت وضعف صنعت سنگ را نشان دهد. جامعه آماری تحقیقی را شرکتهای فعال در زمینه صادرات سنگ های تزیینی شکل می دهد. در خصوص جمع آوری اطلاعات مربوط به تأیید یا رد فرضیه های تحقیق به طور عمده از روش میدانی استفاده شده است. در این تحقیقی، پرسشنامه به عنوان ابزار مورد استفاده برای جمع اوری اطلاعات، مورد استفاده قرار گرفته است. پرسشنامه این تحقیق شامل 35 سوال می باشد که در آنها از طیف پنج تایی لیکرت استفاده شده است. برای آزمون فرضیات و بررسی میزان تاثیر متغیرها از آزمون دوربین- واتسن ورگرسیون چندگانه استفاده شده است که نتایج حاصل از آن نشان دهنده تایید 2 فرضیه اصلی تحقیق است. در نتیجه و به طور کلی منابع و قابلیت های شرکت در دستیابی به مزیت رقابتی هزینه دارای تاثیر است اما اثر قابلیت های رقابتی بیشتر نشان داداد شده است. در مورد فرضیات فرعی پس از آزمون انجام شده دارایی های فیزیکی، ارتباط با مشتریان و ارتباط با زنجیره تامین در خلق مزیت رقابتی رهبری هزینه تاثیر داشته و رابطه انها معنی دار است. سایر نتایج بدست امدد از ازمون فرضیات حاکی از معنی دار بودن رابطه دارایی مالی، مقیاس عملکرد، تجربه، اطلاعات، توسعه محصول و زنجیرد تامین نبوده است و تاثیر انها بر مزیت رقابتی رهبری هزینه تایید نمی شودکلیدواژه ها
مزیت رقابتی هزینه ،منابع رقابتی ،قابلیت های رقابتیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.