مطالعه تاثیراجرای بخش 340استانداردهای حسابرسی اطلاعات مالی آتی بربازده سهام درشرکت های پذیرفته شده دربورس اوراق بهادارتهران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: AMCONF01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه صیدی

گروه حسابداری واحدایلام دانشگاه آزاد اسلامی ایلام ایران

مهرداد قنبری

گروه حسابداری واحدکرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ایران

چکیده

این پژوهشی با هدف بررسی مطالعه تاثیر اجرای بخش 340 استانداردهای حسابرسی اطلاعات مالی آتی بر بازده سهام در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران انجام شده است. که از نظر رابطه بین متغیرها علی، از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش اجرا، توصیفی پیمایشی می باشد. در این پژوهشی از روش دادادهای تابلویی جهت تخمین مدل استفاده شد. فرضیه های این پژوهش به مطالعه تاثیر اجرای بخش 340 استانداردهای حسابرسی اطلاعات مالی آتی بر بازده سهام شامل اجرای بخش 340 استانداردهای حسابرسی، بر بازده سهام و کاهش خطای پیش بینی سود می باشد. همچنین به دو روش توصیفی و استنباطی به تجزیه و تحلیل داددهای به دست آمده، پرداخته شده است. به منظور آزمون فرضیههای پژوهشی و هم به منظور یافتن روابط خاصی میان متغیرهای جامعه از آزمون های تحلیل رگرسیون، آزمون معناداری T و آزمون معناداری F استفاده خواهد شد. در این پژوهش برای آزمون فرضیهها از نرم افزار آماری EVieWS استفاده می شود. جامعه آماری کلیه شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران شامل 635 شرکت و نمونه آماری با استفاده از روش حذف سیستماتیک 125 شرکت می باشد.آن چه در جمع بندی و نتیجه گیری کلی آزمون فرضیههای پژوهش در فاصله زمانی 1389 تا 1393 می توان عنوان کرد، این است که متغیر اجرای بخش 340 استانداردهای حسابرسی بر بازده سهام و کاهش خطای پیش بینی سود تأثیر معناداری دارد. به عبارت دیگر، با بالا بردن حسابرسی بخش 340 در شرکت، بازده سهام افزایش می یابد همچنین اجرای بخش 340 استانداردهای حسابرسی بر کاهش خطای پیش بینی سود تأثیر معناداری دارد.

کلیدواژه ها

حسابرسی ،پیش بینی سود،بازده سهام ،اطلاعات مالی آتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.