بررسی رابطه بین ارزش درک شده مشتریان هزینه تراکنشات انجام شده و قصد خرید مجدد انلاین مشتریان بانک ملت شهرستان ساری
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: AMCONF01_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 742
نویسندگان
گروهمدیریت واحدعلی آباد کتول دانشگاه آزاد اسلامی علی آبادکتول ایران
استادیار گروه مدیریت دانشگاه پیام نورایران
چکیده
هدف اصلی این پژوهشی بررسی رابطه بین ارزش درک شده، هزینه مبادلات بر قصد خرید مشتریان میباشد. روش تحقیق پژوهشی حاضر از نوع روش، توصیفی پیمایشی و از نوع هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری پژوهشی حاضر مشتریان بانک ملت شهرستان ساری می باشد. حجم نمونه انتخابی با استفاده از فرمول کوکران برابر با 384 نفر در نظر گرفته شده است. روش نمونه گیری نیز در پژوهش حاضر از نوع تصادفی ساده میباشد. برای جمع آوری دادههای مورد نظر از پرسش نامه استاندارد که روایی آن مورد تایید استاد راهنما و پایایی هریک از متغیرها با توجه به میزان ضریب آلفای کرونباخ بالای 7/0 می باشد مورد تایید میباشد. برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از نرم افزار Smartpls استفاده شده است. نتایج گویای این است که ارزش درک شده و همچنین هزینه مبادلات با قصد خرید مجدد مشتریان رابطه معنی داری دارد. نتایج آزمون های فرعی نیز گویای این است که در بین هزینه ها مبادلات، هزینه دسترسی به اطلاعات با ارزش درک شده و قصد خرید مجدد مشتریان رابطه معنی داری دارند. هزینه سرمایه گذاری بر دارایی ها نیز با ارزش درک شده و قصد خرید مجدد مشتریان رابطه معنی داری دارد و در نهایت بین هزینه خطرات اخلاقی و ارزش درک شده مشتران در پژوهشی حاضر رابطه معنی داری کشف نشد اما بین هزینه خطرات اخلاقی و قصد خرید مجدد مشتریان رابطه معنی داری وجود داردکلیدواژه ها
قصدخریدمجدد،ارزش درک شده ،هزینه دسترسی به اطلاعات،هزینه خطرات اخلاقی ،هزینه سرمایه گذاری بردارایی هامقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.