بررسی تجارت سیار و سرویسهای آن در کشور فنلاند
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی
- کد COI اختصاصی: EBANKING02_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1884
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز ، مشاور IT
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز ،محقق ، مر
دانشیار مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت ایران
استادیار پژوهشکده برق و کامپیوتر, سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
چکیده
تحقیقات در زمینه پذیرش سرویسهای موبایل و تجارت سیار نشان میدهد که این موضوع در حوامعی که از آن استفاده میکنند میتواند متفاوت باشد. البته تمرکز اصلی اکثر مطالعات در زمینه سرویسهای تجارت سیار بر روی پذیرش آن میباشد . درخصوص یک مدل مبنی بر پذیرش تکنولوژی موضوعاتی نظیر مزایا ، سهولت در استفاده بسیار مهم میباشد .در خصوص تکنولوژی موبایل و سرویسهایی که ارائه میدهد موضوع بسیار مهمی که آزمایش میشود و مورد تحلیل قرار میگیرد مزایای آن برای کاربران میباشد. نتایج تحقیقات در خصوص سایر موارد نیز تقریبا مشابه میباشد. مواردی نظیر قیمت، پیچیدگی استفاده و.... در بسیاری از جوامع مشابه میباشد ، تفاوتهایی که در این خصوص وجود دارد ناشی از تفاوت دیدگاه کاربران و فرهنگ آنان میباشد .در این تحقیق به انواع سرویسهای موبایل ارائه شده در کشور فنلاند، گرایش کاربران به استفاده از سرویسهای موبایل با توجه به آمار موجود، دستهبندی انواع کاربران موبایل در فنلاند، مزایا و مشکلات و محدودیتهای استفاده از سرویسهای موبایل از دید کاربران در کشور فنلاند پرداخته خواهد شد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.