جایگاه بانکداری همراه در شهر الکترونیک
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی
- کد COI اختصاصی: EBANKING02_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2203
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز ، مشاور IT
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز ،محقق ، مر
دانشیار مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت ایران
استادیار پژوهشکده برق و کامپیوتر, سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
چکیده
از آنجا که در شهر الکترونیکی خدمات شهری که به شهروندان ارائه میشود نیازمند به تبادل پول م یباشد که حجم وسیعی از ترددهای شهری را تشکیل میدهد، برای هرچه کمتر کردن حضور فیزیکی افراد در سازمان ها و متمایل شدن به سمت تکنولوژی جدید در فعالیت های شهری، فناوری هایی نظیر بانکداری همراه بدلیل خصوصیات ویژه و منحصر بفردی که در این زمینه دارند و از طریق آنها می توان ارائه خدمات 24 ساعته را در هفت روز هفته و در تمامی مکانها فراهم نمود، برای استقرار شهر الکترونیکی بسیار حائز اهمیت میباشند. در این مقاله سعی بر آن است تا ابتدا به معرفی شهرالکترونیکی و بانکداری همراه پرداخته شود و سپس ضرورت وجود بانکداری همراه و جایگاه آن به عنوان یکی از ارکان مهم تحقق بخشیدن به اهداف شهر الکترونیکی درکشور بررسی شود . همچنین در کنار آن مواردی نظیر انواع خدمات بانکداری همراه قابل ارائه در شهر الکترونیکی به همراه مزایا و چالش های آن پرداخته شود و در نها یت ارائه راهکارهایی برای استقرار بانکداری همراه در شهرالکترونیکی در کشور مورد بررسی قرار گیرد.کلیدواژه ها
بانکداری همراه ، پرداخت الکترونیکی، شهر الکترونیکی، شهروند الکترونیکی، تجارت الکترونیکیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.