طراحی و پیاده سازی یک میان افزار جهت ایجاد جامعیت و یکپارچگی اطلاعات توزیع شده در بانکداری الکترونیکی
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی
- کد COI اختصاصی: EBANKING02_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2037
نویسندگان
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان
استادیار بخش علوم و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز
استادیار بخش کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده
امروزه، رشد و تکامل شتابان فناوری همواره ابعادی تازه را در زندگی روزانه ما پدید می آورد و در این راه سیستم های بانکداری الکترونیکی، خدمات بانکی آسانی را برای کاربران فراهم آورده است. تبادل اطلاعات میان کاربر و بانک، به کمک ابزارهای ،ATM بانکداری تلفنی و اینترنتی و بیش از همه بانکداری موبایلی، تا اندازه زیادی بهبود یافته است. در طی این روند الکترونیکی، پایگاه های داده زیادی جهت نگهداری اطلاعات بوجود آمده که اطلاعات به صورت توزیع شده در آنها ذخیره شده است. حال در این شرایط دسترس ی آسان به اطلاعات توزیع شده، یکپارچگی و جامعیت این اطلاعات مسئله بسیار مهمی به شمارمی آید که باید به آن توجه خاصی شود . در این راستا، این مقاله میان افزاری را تحت عنوان CMDBMSجهت دسترسی آسان کاربران به اطلاعات، ایجاد یکپارچگی، جامعیت و همچنین کنترل کردن هر یک از پایگاه های داده توزیع شده پیشنهاد و ارائه می دهد. با استفاده از این میان افزار می توان یک سیستم یکپارچه و مطمئن ایجاد کرد که عملیات بانکی را به صورت ایمن و ساده با حفظ جامعیت و یکپارچگی اطلاعات در اخت ی ار کاربران قرار می دهد.کلیدواژه ها
پایگاه اطلاعات توزیع شده، بانکداری الکترونیکی، دولت الکترونیکی، میان افزارمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.