معرفی سیستم های محاسبات خودمختار و اجزای آن

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: NCRC01_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1283
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عارف محمدی اترگله

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

زینب محمدزاده پاجی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و فنون مازندران

چکیده

همواره رشد و پیچیدگی تکنولوژی و ادغام برنامه های متنوع در غالب یک سیستم یکپارچه فرآیند مدیریت سیستم ها را با چالش های زیادی مواجه و به حدی رسانده است که کنترل و نگهداری آنها در بسیاری از موارد از عهده نیروی انسانی خارج کرده است. به همین دلیل در سال های اخیر مطالعات زیادی بر روی اضافه نمودن قابلیت های خودمختاری به این سیستم ها انجام شده است. قابلیت های خود مختاری سیستم ها را قادر می سازند تا تغییرات رخ داده در محیط را درک نموده و پس از تحلیل و برنامه ریزی کافی تأثیرات لازم را در محیط اعمال نمایند. به عبارت دیگر طبیعت پیچیده سیستم های امروزی نشانگر این حقیقت می باشد که مدیران سیستم های بزرگ بایستی هر چه سریع تر به سوی خودکار نمودن امور مدیریتی گام بردارند تا قادر به برآورده نمودن کارایی و انتظارات رو به افزایش کاربران خود باشند. در جهت حرکت به سوی خودکار نمودن امور یک از بهترین راه حل ها بهره گیری از سیستم های محاسباتی خود مختار می باشد. در این پژوهش پس از معرفی سیستم های خودمختار و بیان مفاهیم اولیه، معماری سیستم خودمختار و در ادامه ویژگی های اصلی آن بیان می شود.

کلیدواژه ها

محاسبات خودمختار - خود مدیریتی - خود التیامی - خود تطبیقی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.