انواع داستانهای فانتزی کودکان ایران براساس شخصیتهای داستانی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی جستارهای ادبی، زبان و ارتباطات فرهنگی
- کد COI اختصاصی: LANGUAGE01_103
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1472
نویسندگان
استادیار گروه زبان وادبیات فارسی دانشگاه پیام نور، ایران
کارمند دانشگاه پیام نور،ایران،تبریز.
چکیده
یکی از گونه های داستان پردازی در ادبیات کودکان، داستان های فانتزی است که آفرینش و خلق آنها به دنیای مدرن برمی گردد. در جوامع اسطوره زدایی شده، که کاملاً عقل در آنها سروری می کرد و به هرآنچه با تخیل و جادو که سده های درازی بر سرنوشت مردم حاکم بودند، می تاخت، فانتزی ها به گونه ای عکس العمل و واکنش جدیی بودند، برای برگشت به کهن الگوهای اندیشه و تخیل بشری، کاری که از عهده افسانه های کهن در جوامع نو، برنمی آمد. نخستین فانتزی ها در جوامعی پیدا شدند که پیشتاز تحول و راهگشای دنیای نو بودند، به این ترتیب نخستین فانتزی ها در بریتانیا پیدا شدند که در آن زمان، پیشتاز کشورهای صنعتی در جهان بودند. از آنجایی که فانتزی ها چه با ساختار بلند و چه با ساختار کوتاه و نیز با هر درون مایه و بن مایه ای بیشتر ماجراهایشان حول محور شخصیت های داستان می گردند، نگارندگان بر آن شدند تا پس از تعریف مختصر اصطلاح فانتزی و نیز ادبیات فانتاستیک به تقسیم بندی گونه های مختلف این داستان ها از نکته نظر شخصیت های داستانی به همراه نمونه های موفق ساخته شده از نویسندگان ایرانی، بپردازندکلیدواژه ها
فانتزی، ادبیات فانتاستیک، داستان کودکان، شخصیت پردازیمقالات مرتبط جدید
- نقد با رویکرد روان شناختی قتل جعفر برمکی بر مبنای روایت بیهقی با تاکید بر آرای فروید و آدلر
- تشابه میان رشته ای بنای ماندگار بیهقی و اکسپوی جهانی
- متن داستان حسنک وزیر، میدان تجلی مبانی اعتقادی بیهقی
- واکاوی داستان «امیر حسنک وزیر»از دیدگاه ادبیات کارآگاهی
- تحلیل محتوای متون نثر فارسی در کتاب های ادبیات فارسی متوسطه اول
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.