مدیریت دانش مشتریان با الگئریتم یادگیری بدون ناظر خوشه بندی ( مطالعه موردی بانک کشاورزی کرمانشاه)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC08_321
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 790
نویسندگان
چکیده
در دنیای رقابتی امروز، مشتری مهم ترین عامل برای بقای سازمان است و بهترین پژوهش تلاش شده است تا از طریق ارائه مدلی نقش دانش مشتریان اثرات مدیریت دانش مشتریان جهت اتخاذ تصمیمات مدیران بانک نشان داده شود. طبقه بندی مشتریان با استفاده از الگوریتم های داده کاوی، آن ها را قادر به نگهداری مشتریان قدیمی و جذب مشتریان جدید خواهد کرد. هدف اصلی این تحقیق بررسی عملکرد الگوریتم های داده کاوی Harmonic-Means ، K-Means و WK-Means به منظور مدیریت دانش مشتریان با الگوریتم یادگیری بدون ناظر خوشه بندی می باشد. جامه یا ماری این تحقیق شامل 923 نفر از مشتریان حقیقی و حقوقی یک از شعب بانک کشاورزی در شهر کرمانشاه در بازل یک سال (از فروردین 93 تا فروردین 94) می باشد. طرح نمونه گیری احتمالی بود و زار نمونه گیری تصادفی ساده استفاده گردیده است. مشتریان نمونه براساس تحلیل RFM ، اطلاعات پرو فایل مشتریان و اطلاعات پراکنش آن ها خوشه بندی می شوند. جهت انجام فرایند تحقیق، از متدلوژی استاندارد داده کاوی CRISP-DM برای کاوش در پایگاه های داده مشتریان بانک استفاده شده است. از معیارهای ارزیابی و اعتبار سنجی خوشه ها همچون شاخص مربع خطا و روشMin-Max برای نرمال سازی داده های ساده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهد روش خوشه بندی k-Means و Harmonic-Means که دارای کمترین SSE حذف عنوان مناسب ترین گوشه هایی و در نهایت دانش پنهان مردهای بهبود ارتباط مشتری، استخراج می گردد .کلیدواژه ها
خوشه بندی، مدیریت دانش، دانش مشتری، تحلیل RFMمقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در امور مالی: شناخت حوزه های تحقیقاتی
- رهبری سالم و ارتقای سلامت محیط کار، پیش نیازهای سلامت سازمانی
- کرونا منطقه گرایی چیست؟ تفاوت واکنش های منطقه ای به کووید-۱۹ در ایتالیا
- راهکارهای مهار کرونا توسط کشورهای موفق جهان
- تجارب مدیریت بحران در شرکت آب و فاضلاب استان قم در مواجهه با پاندمی کرونا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.