کاهش تلفات انرژی با کشف دانش از داده ها و اطلاعات مشترکین Billing و مختصات جغرافیایی GIS در صنعت برق

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش
  • کد COI اختصاصی: IKMC08_314
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 405
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین نیک پور

فوق لیسانس برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ، سیرجان

عطیه حیدری نژاد

لسانس صنایع، دانشگاه آژاد واحد سیرجان

چکیده

یکی از موضوعات مهم مطرح شده در دوره اخیر، مدیریت دانش است و به مدیریت دانش رویکردی است که به سرعت در حال تکامل و پیشرفت است و بر افزایش کارایی و بهبود اثربخشی فرآیندهای سازمانی، همراه با نوآوری مستمند، توجه زیادی دارد. لذا مدیریت دانش از این واقعیت سرچشمه می گیرد که دانش در عملکرد سازمانی و دسترسی به مزیت رقابتی پایدار، که عنصری مهم تلقی می شود. موضوع انشعابات غیرمجاز مسئله ای است پیچیده با ابعاد گوناگون که چند دهه صنعت برق کشور را آزار داده است گفته برخورد با این پدیده نیازمند اتخاذ تدابیری که دین و همچنین استمرار روند استراتژی های اتخاذ شده و در صورت نیاز اصلاح و بازنگری در آن هاست گفته در این مقاله جهت مدیریت دقیق تر گروه های جمع آوری انشعابات غیرمجاز و پلیس برق و کاهش بیشتر تلفات با حداقل نیرو و در کمترین زمان ممکن با استفاده از کسب دانش از اطلاعات موجود در نرم افزارهای اطلاعات مشترکین و همچنین مختصات و مشخصات شبکه به مشترکین برداشت شده در نرم افزار مختصات جغرافیایی به چگونگی نحوه شناسایی فیدرها و مناطق آلوده تر به انشعابات غیرمجاز و همچنین چگونگی نحوه اولویت بندی حذف این انشعابات در مناطقی که تلفات انرژی بیشتری است می پردازد. جامعه آماری مورد مطالعه یکی از شهرستان های حوزه عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان است .

کلیدواژه ها

تلفات انرژی، انشعابات غیرمجاز، فیدرها و مناطق آلوده تر ، استاندارد IEC، ضریب بازگشت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.