تسخیر، مستندسازی و تصمیم دانش های کلیدی و ضمنی از دانشگران برمبنای نقشه دانش در حوزه های تخصصی (مورد کاوی شرکت ایران خودرو)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC08_293
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 627
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی گرایش اترانژیک، شرکت ایران خودرو
کارشناس ارشد، شرکت ایران خودرو
کارشناس ارشد، شرکت ایران خودرو
کارشناس ارشد، شرکت ایران خودرو
چکیده
با توجه به لزوم شناسایی، کسب، مستندسازی، ذخیره و تسهیم دانش های کلیدی و زمین و با توجه به این موضوع که هر روز با بازنشستگی و انتقال مدیران، خبرگان و متخصصان از سازمان و خروج ایشان، دانش و تجربه گران قدر شان نیست آن ها به راحتی از سازمان خارج می شود بدون آنکه در جایی ثبت و ضبط شده و در اختیار جوان تر ها جلسه آینده مسئولین سازمان قرار بگیرد. و با توجه به اهمیت نقش دانش گرم و خبرگان سازمان در معاونت تولید ایران خودرو، نسبت به تسخیر و کسب دانش و مستندسازی آن از دانش گرانه اقدام گردید که روند اجرای آن در این مقاله ارائه می شود. در این مقاله ضمن تشریح روند استقرار نظام مدیریت دانش در شرکت ایران خودرو به چگونگی تسخیر و کسب دانش از دانشوران و خبرگان حوزه های تخصصی با توجه به نقشه دانش طراحی شده پرداخت می شود. ابتدا در نقشه دانش تمام حوزه های دانشی و تخصصی و همچنین دانشوران حوزه های دانشی مشخص شدن و در ادامه با شناسایی و معرفی دانشوران و تشکیل تیم های تخصصی در قالب انجمن های خبره گی COP نسبت تسخیر دانش های کلیدی و ضمنی دانشوران در قالب دسته های دانش و آموزش این دانش ها توسط خود دانش گون و ارائه دانش ها در سمینارهای ارائه تجارب و همچنین ذخیره این دانش ها در نرم افزار مدیریت دانش اقدام شد و با تصمیم و کاربرد دانش ها، زمینه ارتقا یادگیری و رشد کارکنان، گروه ها و سازمان های گردیده است.کلیدواژه ها
تسخیر و تسهیم دانش، دانشگر، نقشه دانش، انجمن های خبرگی COP ، شرکت ایران خودرومقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در امور مالی: شناخت حوزه های تحقیقاتی
- رهبری سالم و ارتقای سلامت محیط کار، پیش نیازهای سلامت سازمانی
- کرونا منطقه گرایی چیست؟ تفاوت واکنش های منطقه ای به کووید-۱۹ در ایتالیا
- راهکارهای مهار کرونا توسط کشورهای موفق جهان
- تجارب مدیریت بحران در شرکت آب و فاضلاب استان قم در مواجهه با پاندمی کرونا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.