بررسی روند نظریه پردازی در حوزه سیستمهای اطلاعاتی-مطالعه موردی نظریه آشوب
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش
- کد COI اختصاصی: IKMC08_249
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2493
نویسندگان
دانشجوی دکترای مدیریت ، دانشگاه تهران
هیئت علمی دانشگاه غیرانتفاعی آفرینتش ، بروجرد، لرستان
چکیده
در هر علمی نظریه ها به عنوان زیربنای ساختاری محسوب می شوند. در حوزه سیستم های اطلاعاتی به عنوان یک علم چند رشته ای، نظریه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از اهداف ارائه نظریه در سیستم های اطلاعاتی، ایجاد پل ارتباطی بین نظریه های سیستم های قانونی و دنیای اطلاعات و فناوری های اطلاعاتی است. هدف اصلی در این مقاله بررسی نحوه نظریه پردازی و پذیرش نظریه آشوب در حوزه سیستم های اطلاعاتی است که به در این مقاله ضمن بررسی انواع طبقه بندی نظریه ها، روندهای نظریه پردازی از دیدگاه دانشمندان مختلف مورد بررسی قرار گرفته است و نظریه علمی آشوب و با بررسی نتایج تدوین مقاله مطرح، حاوی کاربرد این نظریه در سیستم های اطلاعاتی به روش فرا تحلیل، در چهارچوب یکی از روش های نظریه پردازی با ویژگی های خاص، بررسی و مطالعه شده است. نتیجه گیری این تحقیق نشان می دهد روند بلوغ این نظریه در سیستم های اطلاعاتی به عنوان سیستم آشور بود ناک و غیر خطی بر مبنای روال بررسی شده در این مقاله بوده است و علت پذیرش این نظریه در حوزه سیستم های اطلاعاتی نیز پیروی از اصول نظریه پردازی، تدوین، توسعه و به کارگیری صحیح آن در بستر اولیه گری ریاضیات، فیزیک، هواشناسی و استفاده موفق آن در جامعه شناسی، مدیریت و سازمان نیز موید همین موضوع است.کلیدواژه ها
سیستمهای اطلاعاتی، نظریه، روش شناسی، نظریه پردازی، پذیرش نظریهمقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در امور مالی: شناخت حوزه های تحقیقاتی
- رهبری سالم و ارتقای سلامت محیط کار، پیش نیازهای سلامت سازمانی
- کرونا منطقه گرایی چیست؟ تفاوت واکنش های منطقه ای به کووید-۱۹ در ایتالیا
- راهکارهای مهار کرونا توسط کشورهای موفق جهان
- تجارب مدیریت بحران در شرکت آب و فاضلاب استان قم در مواجهه با پاندمی کرونا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.